Jump to the post that solved this thread.
Solved: 6 Years, 8 Months ago Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5)
#49
Solved: 6 Years, 8 Months ago
(2015-10-23, 11:08 AM)Jayfore Wrote:
(2015-10-22, 08:28 PM)oklalittledixie Wrote:
(2015-10-22, 06:45 PM)Jayfore Wrote:
(2015-10-22, 06:24 PM)oklalittledixie Wrote:
(2015-10-04, 06:28 PM)Eldenroot Wrote: Just fix it on your own... 30 sec job

Not experienced enough to change any code and I can't even understand what the fix is. A lot of my members have left because of the long lag after hitting post or reply.

I implemented the changes to the code in the two different files.  It helped my ACP > Plugins speed dramatically, but did not seem to make much difference in terms of overall forum performance.  Or maybe a little?  Can't say for sure but the site is still slower than it was on the previous version of 1.6.18.  Sounds like this fix is not expected to address general site performance, just specific areas.

I was told in another post to wait for the next update. I am not running any plugins other than tapatalk. Page navigation is fine. It's posts and replies that have a 5 to 7 second delay.

Someone told you that the slow page response is a known issue that will be corrected in the next version?  That would be great.  As of yet I have not seen anything about this as a known issue so I was wondering how it could be only me that is affected by it...

It's affecting me and many others as well. It makes me apprehensive to blindly install any future updates. Everything was great until this last update.

This is a serious problem and it needs to be fixed.

http://community.mybb.com/thread-178452-...pid1184925
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Messages In This Thread
RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - by oklalittledixie - 2015-10-23, 04:55 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)