Jump to the post that solved this thread.
Solved: 3 Years, 5 Months, 2 Weeks ago I have enabled HTTPS with cloudflare
#5
Solved: 3 Years, 5 Months, 2 Weeks ago
(2018-07-30, 06:24 AM)andrewjs18 Wrote:
(2018-07-30, 04:01 AM)canadacommunity Wrote:
(2018-07-30, 01:06 AM)Serpius Wrote:
(2018-07-30, 12:42 AM)canadacommunity Wrote: Hi i have enabled SSL Full Path with cloudflare (FREE VERSION), everything seems to work now but images are showing insecure on a few urls.  I have installed  DVZ Secure Content plugin but nothing seems to have changed for a few urls.

Example: if you go here https://canadacommunity.org/Thread-No-Pu...ji-Boycott it gives a notice of images not secure so my question is there any way i can resolve this? 

If you are able to download the images directly to your website folder, that should solve the 'insecure' issue since the images will be in the secured portion of your website.

You can put the images inside root/images or create a new folder, but make sure the image links are pointing to the new folder.

That's the only other option that I can think of aside from DVZ Secure plugin.

Thanks for trying to help me, is there any other way?


you need to tell dvz secure content where to proxy the insecure images through.  

use these settings:

[Image: rGlfngU.png]

[Image: exmWTw0.png]

Thanks so much.I will try this now.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Messages In This Thread
RE: I have enabled HTTPS with cloudflare - by canadacommunity - 2018-07-30, 06:52 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)