Not Solved templates iusses
#2
Not Solved
I'd suggest contacting the author of the theme and language packs. It seems you have some things missing.

For the subscription options, see the template Post Templates => post_subscription_method. Ensure that $lang->no_subscribe, $lang->no_email_subscribe and $lang->instant_email_subscribe are there in the coding (this is what displays the text). If they are, then it's a problem with the language pack. If not, try reverting the templates.

Go to Configuration => Languages and edit your language pack. Then, edit global.lang.php, and find the variable no_subscribe, no_email_subscribe and instant_email_subscribe. These boxes need to be filled in with the right text for the options to be displayed.

Your layout problem can't be solved easily - it happens even here on the default MyBB theme.

For the PM reply button, edit the Post Bit Templates => postbit_reply_pm. Check that there is the right content here (as compared with the default theme). If not, try and revert the template. If the right coding is there, then the image is missing. Upload the right image to the theme's image directory.

Remember to backup your forum and database before making any changes.

Smile
Reply


Messages In This Thread
templates iusses - by microcip - 2008-12-10, 09:48 AM
RE: templates iusses - by Tomm M - 2008-12-10, 10:20 AM
RE: templates iusses - by Matt - 2008-12-10, 10:21 AM
RE: templates iusses - by microcip - 2008-12-10, 11:44 AM
RE: templates iusses - by Tomm M - 2008-12-10, 12:08 PM
RE: templates iusses - by microcip - 2008-12-10, 01:23 PM
RE: templates iusses - by Tomm M - 2008-12-10, 02:26 PM
RE: templates iusses - by microcip - 2008-12-10, 02:50 PM
RE: templates iusses - by microcip - 2008-12-23, 01:29 PM
RE: templates iusses - by Matt - 2008-12-23, 01:30 PM
RE: templates iusses - by microcip - 2008-12-23, 01:50 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)