Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 10 Years, 3 Months, 3 Weeks ago Cannot use string offset as an array
#1
Solved: 10 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
Hello,

I have just upgraded to 1.6.4 and I am getting this error:

Fatal error: Cannot use string offset as an array in /path/forumdisplay.php on line 632
Live example: http://limitrek.com/foro/forum-3.html

Also, this one too:

Fatal error: Cannot use string offset as an array in /path/showthread.php on line 1107
Live example: http://limitrek.com/foro/thread-2182.html

Any advice on how to fix this? If you need any other information from my board please ask.
#2
Solved: 10 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
have you uploaded all the files from the latest download package overwriting earlier files ?
#3
Solved: 10 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
Sure, that's what the update post says and that's what I did. Also, I have just uploaded everything again just in case something went wrong and not updated properly, but things continue the same way for me.
#4
Solved: 10 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
(2011-07-27, 12:56 PM)Tomm M Wrote: Rebuild the threadprefix and forumdisplay caches from the ACP Cache Manager.

Are you running file cache or database cache?

see this reference
#5
Solved: 10 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
Rebuild the threadprefix and forumdisplay caches from the ACP Cache Manager.

That should do it. (It worked when someone else has this problem Toungue)

//beaten.
Your friendly neighbourhood lurker.
#6
Solved: 10 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
Uhm, that was simple! And worked. Thank you.
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)