Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Not loading image after moved forum
#1
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
Hi, I just moved my forum from a free hosting to a third-level pay tier, the problem is that all the themes I upload pictures even if they are present in the correct directories and accessible, help me know?
#2
Not Solved
What's your forum URL?
#3
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
http://www.bordergame.it/ my new forum and this http://nostrucchi.altervista.org/ is the old forum

this forum is the same, we just changed names
#4
Not Solved
But where is the new forum located?
#5
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
sorry, the correct link it's http://www.bordergame.it/index.php
#6
Not Solved
what images are not loading as far as i see it looks good to me Toungue
#7
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
No, the images are not loaded, if you look now with the basic theme is only loaded the css, you can see from cometchat, logos and icons of the new message, and those to raise or lower categories
#8
Not Solved
Hi,

The MyBB group offers support under the conditions of our Support Eligibility policy. It is apparent that one or more of your forums do not meet the conditions of our policy and therefore you are ineligible for support. This could be because of adult, piracy or hacking related content or because your forum does not display the minimum “Powered by MyBB” notice.

If you have any questions regarding this policy please post in the Private Inquiries forum.

Regards,
The MyBB group.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)