Not Solved Change column color
#1
Not Solved
Hi there,

just need to know how can i get this backgroundcolor for the whole column.

Now it looks like this:
[Image: columnqqz1.jpg]

But it should look like this:
[Image: rigbq78.jpg]

If you need the forumbit_depth1_cat, here it is:

<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead" colspan="6">
<div class="expcolimage"><img src="{$theme['imgdir']}/{$expcolimage}" id="cat_{$forum['fid']}_img" class="expander" alt="{$expaltext}" title="{$expaltext}" /></div>
<div><strong><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong><br /><div class="smalltext">{$forum['description']}</div></div>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody style="{$expdisplay}" id="cat_{$forum['fid']}_e">
<tr>
<td class="tcat" colspan="3"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="200" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
</tr>
{$sub_forums}
</tbody>
<tr>
<td class="tfoot" colspan="6"></td>
</table>
<br />
Reply
#2
Not Solved
ACP -> Templates & Styles -> Your theme -> Global.css

Adjust trow1 and trow2 colors.
Reply
#3
Not Solved
It seems not to work. Either I have all in the blue color, or all in the white color.
Reply
#4
Not Solved
(2011-10-14, 10:46 AM)xoa Wrote: It seems not to work. Either I have all in the blue color, or all in the white color.

You shouldn't change them both. Adjust either trow1 or trow2.
Reply
#5
Not Solved
I did, but it didn't worked. Forgot to say that this happens onl ywhen I activate the ForumIcon plugin.
Reply
#6
Not Solved
You'd have to look most likely under the global templates section for the proper template and change the td class to trow1 (or 2, whatever it is).
good u
Reply
#7
Not Solved
(2011-10-15, 09:35 PM)Scoutie44 Wrote: You'd have to look most likely under the global templates section for the proper template and change the td class to trow1 (or 2, whatever it is).

Thanks, but this also did't solved the problem. If you wish, you could take a look at the forum:

http://cemfactor.com/forum/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)