Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved My page doesn't understand the variables
#1
Not Solved
I uploaded a custom page where I was to show the top posters and it seems to grab from the template fine but my page doesn't seem to know how to interpret the variables.

<?php
echo "{$templates->get('ttp_index')}";
?>

This little snippit displays this...

[Image: snippet.jpg]

Does anybody know how to solve this problem?
#2
Not Solved
eval("\$ttp_index = \"".$templates->get("ttp_index")."\";");

echo $ttp_index;
No longer involved in the MyBB project.
#3
Not Solved
Tried that, now it doesn't show the variables on the page, just a blank section.
#4
Not Solved
Are the variables defined?
-Paul H.

Cogisne lingua latina?
#5
Not Solved
Yes, it comes from the Top Poster's plugin but I wanted to display the users on a custom page I created.
#6
Not Solved
The variables might not be defined by the plugin on your page.
-Paul H.

Cogisne lingua latina?
#7
Not Solved
That snippit of code I put in my original post is all that there is on that page. Confused

Yep, I'm a n00b when it comes to this. Always baffles me!
#8
Not Solved
Please post a link to the plugin you're trying to get the data from.
-Paul H.

Cogisne lingua latina?
#9
Not Solved
I don't understand your question... a link to the plugin I'm trying to get the data from?
#10
Not Solved
Post a link to the Top Poster's plugin.
-Paul H.

Cogisne lingua latina?


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)