Not Solved MyBBPublisher - No posting to twitter
#1
Not Solved
Ok so ive tried to sort out MyBB Publisher for some time now and I think ive done everything correctly.
But it doesnt want to post anything to Twitter. (havent tried Facebook)

Site: http://cybertechforums.com/

Heres a few screenshots of my settings etc.
       

Anyone have any ideas?
Thanks
Reply
#2
Not Solved
are you using the latest 1.6.2 version? what is the output of the twitter steps using the Tools and Maintenance > MyBBPublisher tools
Lost interest, sold my sites, will browse here once in a while. It's been fun.
Reply
#3
Not Solved
Yes and do you want me to post all the code thats displayed?
Reply
#4
Not Solved
I am having the same problem and I using the latest version.
Reply
#5
Not Solved
(2011-10-26, 04:11 PM)hotboy18 Wrote: I am having the same problem and I using the latest version.

Start a new thread.
Reply
#6
Not Solved
You need to set the Forums ifor which new thread are published to 0 then save
Lost interest, sold my sites, will browse here once in a while. It's been fun.
Reply
#7
Not Solved
Opps My Bad!

Unless theres a delay, that didnt work.
http://img689.imageshack.us/img689/9035/...f4cc90.png
Reply
#8
Not Solved
that is odd. your output from the tools is working fine, the twitter icons are showing on all the forums, so everything should be working. there is typically no delay in posting.

can you go back to the admin tools and run step 3, to see what twitter is saying your latest updates are? do they match the new THREADs that have been created since you made the change to the 0 setting?
Lost interest, sold my sites, will browse here once in a while. It's been fun.
Reply
#9
Not Solved
(2011-10-26, 10:19 PM)pavemen Wrote: that is odd. your output from the tools is working fine, the twitter icons are showing on all the forums, so everything should be working. there is typically no delay in posting.

can you go back to the admin tools and run step 3, to see what twitter is saying your latest updates are? do they match the new THREADs that have been created since you made the change to the 0 setting?

No, the test shows my tweets from awhile ago.
Ive made several New Threads and Announcements with the new settings and non show up in the test.
Reply
#10
Not Solved
is there a mybbpublisher_errors_tw cache enytry?
Lost interest, sold my sites, will browse here once in a while. It's been fun.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)