Not Solved [plugin support] Last poster avatar on forum index and owner's post on thread list...
#51
Not Solved
It is a problem with your theme.

See guidance on github i share on download file the link.

There you can see how to fix it.
The only infinite thing is the universe and human stupidity, but the universe is not for sure

Plugins 1.6.x

Plugins 1.8.x

Reply
#52
Not Solved
(2016-03-31, 12:10 PM)Dark Neo Wrote: It is a problem with your theme.

See guidance on github i share on download file the link.

There you can see how to fix it.

this is after i change avatarep.css, without change Template,

forumbit_depth2_forum_lastpost:
forumbit_depth2_forum:
forumdisplay_thread
forumdisplay_announcements_announcement
search_results_posts_post Change all content to this:
search_results_threads_thread Change all content to this:

so iam only change the avatarep.css, i was try to change that template, but looks like chaotic

/* POPUP MENU*/
.tavatar {
                padding: 0px 10px;
                text-align: center;
}

.tavatar img {
    height: 80px;
    width: 80px;
    padding: 8px;
}

.avatarep_online {
                border: 1px solid #008000;
                box-shadow: 1px 1px 4px 2px rgba(14, 252, 14, 0.8);
                border-radius: 5px;
                opacity: 0.8;
}

.avatarep_offline{
    border: 1px solid #FFA500;
                box-shadow: 1px 1px 4px 2px rgba(252, 165, 14, 0.8);
                border-radius: 5px;
                opacity: 0.8;
}

.hr {
                background-color:#089;
}

.trow_profile{
                vertical-align: top;
                padding-left: 9px;
                width:340px;
                color:#424242;
}

.trow_profile a{
                color: #051517;
}

.trow_profile a:hover{
                color: #e09c09;
}

.trow_uprofile{
                min-height:175px;
                line-height:1.2;
}

.trow_uname{
                font-size:15px;
}

.trow_memprofile{
                font-size:11px;
                font-weight:bold;
}

.trow_status{
                font-size: 11px;
}

.avatarep_img{
    padding: 3px;
                border: 1px solid #D8DFEA;
    width: 40px;
                height: 40px;
                border-radius: 50%;
                opacity: 0.9;
}

[Image: n54eb4.jpg]

[Image: 143ou1v.jpg]

and this is look like perfect position for me, even this real plugin not look like this ^_^

but 1 more problem sir,


[Image: 2urwei9.jpg]

popup look like this, what script must be change?
Reply
#53
Not Solved
your forum url ?

You have loaded stylesheet ?

Anyway you can set the style as you wish with latest version of plugin it's a very easy way to do it.
The only infinite thing is the universe and human stupidity, but the universe is not for sure

Plugins 1.6.x

Plugins 1.8.x

Reply
#54
Not Solved
(2016-04-01, 08:47 PM)Dark Neo Wrote: your forum url ?

You have loaded stylesheet ?

Anyway you can set the style as you wish with latest version of plugin it's a very easy way to do it.

dota2indo.org/forum
this is the latest version sir ^_^
Reply
#55
Not Solved
As i say is your theme.

You got this

background: transparent;

Onall tables, so tables are no background.

Then you got on modal class no background, only shadows, and then you gotta it that is the reason.


You have to set backgorund colors on avatarep_popup template on global templates as you wish and set your custmized style, why, due your theme do that, that is the only reason...


See yah !!!
The only infinite thing is the universe and human stupidity, but the universe is not for sure

Plugins 1.6.x

Plugins 1.8.x

Reply
#56
Not Solved
i try to change at avatarep_popup template, with code

<div class="modal" style="color:#ffffff"> 
or deleting div tag and insert
<table bgcolor="#ffffff">

but still no effect, cause integerated with global.css like ur post
background:transparent;

[Image: fndzbm.jpg]

[Image: 3531jww.jpg]

and i've try to change that css background, but my forum look like chaotic =)) :V

any another suggestion for this problem sir, pls, i love ur plugin and my theme Sad ^_^
Reply
#57
Not Solved
I have to make some changes with hands on board, because i do not know what have to been changed before for i can do it something.

Anyway try this.

On first table.

<table style="background:#f0f0f0 !important;">


Maybe this can help but not for sure.
The only infinite thing is the universe and human stupidity, but the universe is not for sure

Plugins 1.6.x

Plugins 1.8.x

Reply
#58
Not Solved
(2016-04-02, 08:27 PM)Dark Neo Wrote: I have to make some changes with hands on board, because i do not know what have to been changed before for i can do it something.

Anyway try this.

On first table.

<table style="background:#f0f0f0 !important;">


Maybe this can help but not for sure.

wow, its works, thank you sir, iam very happiness haha

[Image: oi56o9.jpg]

btw, i can't mark ur post to best answer?
Reply
#59
Not Solved
There is no necesary to mark or thank we do our best, because that is the way we do, anyway hope that code helps and works fine.

See yah !!!
The only infinite thing is the universe and human stupidity, but the universe is not for sure

Plugins 1.6.x

Plugins 1.8.x

Reply
#60
Not Solved
hi dark neo,
i was change this plugin script, to display real
this is script that i change
avatarep.css
.avatarep_fd{
	margin-left: -5px;
	margin-top: -40px;
	position: relative;
	float: left;
	padding: 0 5px;
}
replace
.avatarep_fd{
	margin-left: -5px;
	margin-top: -1px;
	position: relative;
	float: left;
	padding: 0 5px;
}
and
forumbit_depth2_forum_lastpost
<span class="smalltext">
<a href="{$lastpost_link}" data-lastpost-time="{$lastpost_date}" title="{$full_lastpost_subject}">{$lastpost_subject}</a>
<br />{$lang->by} {$forum['avatarep']}{$lastpost_profilelink}, {$lastpost_date}</span>
replace
<span class="smalltext">
<a href="{$lastpost_link}" data-lastpost-time="{$lastpost_date}" title="{$full_lastpost_subject}">{$lastpost_subject}</a>
{$lang->by} {$forum['avatarep']}{$lastpost_profilelink}, {$lastpost_date}</span>
then display look normal
before
[Image: n54eb4.jpg]



after
[Image: 308ii3t.jpg]



and subforum is look normal too
[Image: kci1wh.jpg]



but if we look into deep, on list thread, plugin still showing like before



[Image: 2iu9qix.jpg]



can u have suggestion for this problem dark?

please help 1 more time Big Grin
I would be very grateful
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)