Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 10 Years, 6 Months ago Attachment Perms Un-ticking
#1
Solved: 10 Years, 6 Months ago
One of my sub-forums suddenly stopped allowing the Attachment button, so no images can be posted there now. It's always been present until sometime yesterday. I checked the permissions for the various user groups under that forum and the 'Can Post Attachments' was unticked for all groups.

I ticked it for all groups both under the forum & sub-forum permissions but it will only stay ticked for a couple of groups. Don't know that anyone needs a shot but here it is anyway.

   

I've ticked it numerous times since last night & it stayed ticked long enough for me to believe I'd fixed it because I'd uploaded an image to show everyone it was solved, but this morning same condition & now it unticks immediately for all but two groups. No other forums or sub-forums are experiencing this problem.

#2
Solved: 10 Years, 6 Months ago
have you checked attachment permissions for the parent forum / category ..
#3
Solved: 10 Years, 6 Months ago
Fixed in [Issue #1839].

Either wait until the next release, or apply the changes in [Revision: 5720]
No longer involved in the MyBB project.
#4
Solved: 10 Years, 6 Months ago
(2011-12-29, 01:25 PM)ranjani Wrote: have you checked attachment permissions for the parent forum / category ..

Yes. Sorry - I didn't use the proper terminology. When I said forum & sub-forum I meant cat & forum.

(2011-12-29, 01:25 PM)Nathan Malcolm Wrote: Fixed in [Issue #1839].

Either wait until the next release, or apply the changes in [Revision: 5720]

I'll delve into this. I was waiting to upgrade to 1.65 until some of the bugs were worked out.



.
#5
Solved: 10 Years, 6 Months ago
oh! Thank You Malcolm Smile

@ kevin, I was not referring to the terminology !!
#6
Solved: 10 Years, 6 Months ago
(2011-12-29, 01:40 PM)ranjani Wrote: @ kevin, I was not referring to the terminology !!

I was just letting you know I used the wrong terminology, so we'd be on the same page and there'd be no confusion to my answer.


Malcolm, is that the exact revision I need to add, or do I need to modify it to my particular usergroup. I assume the "1" in "['gid']] == 1)" should be changed to reflect the gid where I'm having trouble?
#7
Solved: 10 Years, 6 Months ago
Simply remove the pink highlighted code from ./admin/inc/functions.php Smile
No longer involved in the MyBB project.
#8
Solved: 10 Years, 6 Months ago
Ah so I had it backward. I have removed the text you directed, but haven't saved yet. Should I also remove the empty space created by the delete, or does that matter?
#9
Solved: 10 Years, 6 Months ago
Doesn't really matter, PHP doesn't take into account blank lines. Smile
No longer involved in the MyBB project.
#10
Solved: 10 Years, 6 Months ago
Thanks for the fast and helpful replies Nathan & Ran. So far the perms have remained ticked!
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)