Thread Rating:
  • 14 Vote(s) - 4.07 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] OUGC Awards
The error messages says the code should be passing an integer value instead of a float value. If you check the differences bewteen both pieces of code you will notice I simply added (int) to sanitaze (convert) such values to integers.

I'm unsure why it would still print the same error and I don't have time to debug it right now but I certainly will do so before releasing the next package.
Reply
so is this working fine with 1.8.20 ?
Start Your Own Forum With a Trusted , Honest & Powerful Webhost ..[Image: 593eddba.png]
Reply
(03-02-2019, 10:27 AM)avixansa Wrote: so is this working fine with 1.8.20 ?

You tell us.
Reply
This user has been denied support. This user has been denied support.
its shopwing duplicate awards in postbit, ???
Reply
(03-09-2019, 02:08 PM)mehetts Wrote: its shopwing duplicate awards in postbit, ???

Use the following version:
https://community.mybb.com/thread-116640...pid1323468

Please report back any issues you find.

If you still want to use the official stable release, you can find the information regarding the duplication in posts in this thread or Github.
Reply
Hi there!

After I de- and reinstalled the plugin the error message was gone. So one problem less, thanks a lot! :-)

However, I have another issue. I created a Task giving users an award after 50 Posts. But the award doesn't show up (nor do others similar to this one). I made sure to have the Award visible as well as having the task active etc. Given awards are visible, but tasked awards are not.
I found a post which might be a hint to my problem: https://community.mybb.com/thread-116640...pid1322328
But I'm not sure if so and I don't understand the answer.

Can you give me a hint why this doesn't work? :-)
Thanks a lot!
Reply
I cant install this plugin! When i add the file to plugin folder then the plugin page wont load!

This is the error log:
[20-May-2019 18:38:42 UTC] PHP Fatal error: Default value for parameters with a class type hint can only be NULL in /home3/blabla/public_html/inc/plugins/ougc_awards.php on line 3149

Not sure why this works on localhost and not on a shared host? Any solution?

Edit: I fixed the issue by upgrading the php version in cpanel!
Reply
Hey how to fix this?

https://i.gyazo.com/adefe43486f8f71e955d...7696bb.png

It is vertical not horizontal
Reply
Is it possible to use both fontawesome icons and normal images for awards? 

In ougcawards_postbit I tried using this below but it shows blank fontawesome awards.

<span align="center">
<img style="height:25px; width: 25px;" src="{$award['image']}" alt="{$award['name']}" />
<i style="padding: 3px; margin:2px;" class="fa fa-{$award['image']}" title="{$award['name']}"></i> 
{$viewall}
</span>

[Image: Screenshot-1.jpg]
[Image: sig2.jpg]
Reply
Hello, I just found this plugin and I love it. I've uploaded it to my forum, I'm trying to create a new award but I can not find the option to upload images.

I have given "User Groups" "Manage Awards" "Add" and I get fields like "name" "description" "requirements" but none to upload the image of the award.

I have searched for some plugin tutorial but I can not find anything on the internet. Thank you!.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)