Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago Poll glitch. Need help ASAP!
#1
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago Toungue 
I just merged cybertechforums to forumkorner. Now every single post made on FK prior to the merge it shows "poll" before the thread titles. Literally every post. However on the ctf threads it does not say this, nor on new threads made. Please let me know how I can fix this. If anything I will just compeltely disable the poll feature if that is even possible. I just don't want it to say poll there.

Help is appreciated. If its a hard fix, I am willing to pay no questions asked.
[Image: wPk6qao.png]
#2
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
They don't have a thread prefix enabled do they? Just a thought.
#3
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
I remember this happening to me for some odd reason. I believe I fixed it by deleting the poll.
No longer involved in the MyBB project.
#4
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
On every thread? Cause that would require 27k threads to be done. Is there a fast way to do this? Or so you mean disabling the whole system? Thank you for the fast response.
[Image: wPk6qao.png]
#5
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
Sorry Philly, just a thought. Had no idea of the scale of it. Apologies.

Regards,
Shannon
#6
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
Firstly, make a backup of the database.

Then run the following queries:

delete from mybb_polls where pid=496;
delete from mybb_pollvotes where pid=496;
No longer involved in the MyBB project.
#7
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
(2012-06-27, 10:36 AM)Nathan Malcolm Wrote: Firstly, make a backup of the database.

Then run the following queries:

delete from mybb_polls where pid=496;
delete from mybb_pollvotes where pid=496;

Ill do this now, and let you know what happens.

Alright I just ran those queries. It didn't work. After I ran them the queries changed to,

delete from mybb_polls where pid=496;# 1 row affected.

delete from mybb_pollvotes where pid=496;# 1 row affected.
[Image: wPk6qao.png]
#8
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
Well it did remove the poll from the top of each thread. That's a start.

Run this query too:

update mybb_threads set poll=0 where poll=496;

That should fix everything.
No longer involved in the MyBB project.
#9
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
(2012-06-27, 10:55 AM)Nathan Malcolm Wrote: Well it did remove the poll from the top of each thread. That's a start.

Run this query too:

update mybb_threads set poll=0 where poll=496;

That should fix everything.

That fixed it. Thank you so much man! Me, and my members really appreciate it!
[Image: wPk6qao.png]
#10
Solved: 9 Years, 3 Months, 3 Weeks ago
No problem, glad to help. Smile
No longer involved in the MyBB project.
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)