Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Forum Icons with custom theme
#1
Not Solved
I have already been to the forum icon thread by Yaldaram and it's a good thread but I don't think it works for custom templates. Could someone please let me know how to change my code to make custom forum icons?

here's the tutorial thread by yaldaram if it helps: http://community.mybb.com/thread-92128.h...orum+icons

my forum url is http://otaku-forums.com

This code below is my entire forumbit_depth1_cat template


<div class="forum_wrap">
<div class="thead_main"><div class="thead_left"><div class="thead_right"><div class="thead_wrap">
<div class="expcolimage"><img src="{$theme['imgdir']}/{$expcolimage}" id="cat_{$forum['fid']}_img" class="expander" alt="{$expaltext}" title="{$expaltext}" /></div>
<div class="float_left"><strong><a href="{$forum_url}" title="{$forum['description']}" class="tip">{$forum['name']}</a></strong></div>
<div class="clear"></div>
</div></div></div></div>
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="8" class="tborder">
<tbody class="forums" style="{$expdisplay}" id="cat_{$forum['fid']}_e">
<tr>
<td class="tcat_main" colspan="3"><div class="float_right" style="margin-right: 208px"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></div><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
</tr>
{$sub_forums}
</tbody>
</table>
</div> 
#2
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
I don't think that is the "entire" code. Please check again.
#3
Not Solved
Well that's the code from the template that the tutorial said that you need to change...what other code do you need?
#4
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
You seem to be missing <td class="thead" colspan="6"> in the template.
#5
Not Solved
(08-21-2012, 03:19 PM)kamz89 Wrote: You seem to be missing <td class="thead" colspan="6"> in the template.

Oh ok so if I add it in, it will not mess up my theme? And where would I put it?
#6
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
(08-21-2012, 06:42 PM)znightmare Wrote:
(08-21-2012, 03:19 PM)kamz89 Wrote: You seem to be missing <td class="thead" colspan="6"> in the template.

Oh ok so if I add it in, it will not mess up my theme? And where would I put it?

Sorry, when I made my old post I was too lazy so couldn't tell where.

Anyway, I do believe it won't mess it up but just in case if it does then simply remove the code.

Add the following code

<td class="thead" colspan="6">

Before

<div class="expcolimage"><img src="{$theme['imgdir']}/{$expcolimage}" id="cat_{$forum['fid']}_img" class="expander" alt="{$expaltext}" title="{$expaltext}" /></div>


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)