Thread Rating:
  • 53 Vote(s) - 3.98 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Login/Logout problems? PLEASE READ
#11
Not Solved
Some users complain they can't login into http://psychologia.jcom.pl/. I can't find the problem - I did everything that'a written here. What should I do now?

EDIT:
I've noticed all the files on server are in "htdocs" folder. What should be cookie path in that case?
#12
Not Solved
Hi guys
I've just moved my forums out of a folder called forums and its now in the root of my site, everything looks good, except when I login to admin and click on a link it logs me out every time.
I've done as per this thread but the settings wont save and I keep getting logged out at every click

url is Vale Hosting Support

If you want an admin account, I can pm you one

Thanks
Graham
Darn these pesky computers, they never work when you want them to!

Our Computer Support Forums
Affordable Web Hosting With Vale Hosting
#13
Not Solved
Cookie path should be / not /forums/ and you also need to change your Board URL to http://valehosting.co.uk
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
#14
Not Solved
Yes I know, but I cant get logged in now, any ideas?
Darn these pesky computers, they never work when you want them to!

Our Computer Support Forums
Affordable Web Hosting With Vale Hosting
#15
Not Solved
As it says in the first post, edit ./inc/settings.php, and then in the ACP.

90% of my posts in these login/logout threads end up repeating what's in the first post...
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
#16
Not Solved
I've tried all the answers, but nothing worked, so I've now reinstalled everything and its all working as it should

Thanks for all your help
Graham
Darn these pesky computers, they never work when you want them to!

Our Computer Support Forums
Affordable Web Hosting With Vale Hosting
#17
Not Solved
Really wasn't necessary to do that, changing the settings in settings.php and then again in the ACP will work, if you're putting the right stuff in and you clear your browser cookies. I mean you've now got the settings I said to use, they wouldn't only work after a reinstall.
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
#18
Not Solved
FIXED it myself.
#19
Not Solved
You need to update settings.php with the new settings.

Where are your forums located? Just at http://www.hangoutforums.net ?
No PM support
My YouTube
#20
Not Solved
yeh I just went into settings.php and edited it Big Grin stupid me.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)