Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [How To?] index problem after plugin install
#1
Not Solved
Well that plugin sux lime. you do exactly what it says and it totally screws up your forum...
To install the plugin do the following steps:
1. unpack the *.zip archive
2. copy the files and folders of the folder source/ to the ROOT of your MyBB
3. go to the ACP and activate the plugin
4. set the correct settings. You find them at the acp at
Configuration -> Settings -> "Email about new members"

Well that worked for the first one but this one totally screwed everything up...Fantastic Plugin
http://www.almaglobalfusion.com/forum/

If you take the www off the url it works for some reason...
http://almaglobalfusion.com/forum/
http://www.almaglobalfusion.com/forum/index.php also works... do you have a fix for that one??

How do i get the forum to display as normal without putting in full links with index.php ??

Thanks
David
#2
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
I have no idea what you are talking about.
#3
Not Solved
Click on the first link and you will see. It displays some rubbish about the plugin. then you click on the other links and it goes to the forum...
Thanks
#4
Not Solved
http://www.almaglobalfusion.com/forum/ and http://almaglobalfusion.com/forum/ appear to be showing the same for me (which is: http://prntscr.com/hcafi )

Could you printscreen what exactly you're seeing?
[Image: information.gif] MyBB Support Technician
Please do not PM me for support.


MyBBatically - A quick and easy way to update your board!
#5
Not Solved
all three links works fine from here
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't searched it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix
#6
Not Solved
Attached Image Smile


Attached Files Thumbnail(s)
   
#7
Not Solved
Ah, look for an index.htm or index.html page, and remove it.
#8
Not Solved
that was the index.html page from the plugin. why did you upload that to your server...

find that on your root folder an remove it
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't searched it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)