Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 9 Years, 1 Month ago Two Problems??
#1
Solved: 9 Years, 1 Month ago
I am having two problems with mybb forum at touringboards.com

First, I get his text on top of my website " /> in all browsers.

Not sure where it came from, and I would like to know how it got there.

Second, my text field is shifted down in firefox (not in other browsers) because the icon falls down a row. See pics below. I would appreciate any help! Thanks.

[Image: HeaderProblemPic.png]

[Image: textproblempic.png]
#2
Solved: 9 Years, 1 Month ago
For First one:
Site link please...

For second one:
http://community.mybb.com/thread-125994.html
#3
Solved: 9 Years, 1 Month ago
Please post the contents of the following template:

AdminCP -> Templates & Style -> Templates -> Global Templates -> metag

Also please navigate to:

AdminCP -> Configuration -> Settings -> MeTag

and post the contents of the setting "Write your Keywords" Smile
[Image: information.gif] MyBB Support Technician
Please do not PM me for support.


MyBBatically - A quick and easy way to update your board!
#4
Solved: 9 Years, 1 Month ago
The first problem :

 <meta name="google-site-verification" content="<meta name="google-site-verification" content="loakBPxuuYYoH94rCm38QMfidqPfr5V396rUVsMAM3k" />" /> 

There's 2 "/>" so just delete the last one and everything should be fine.
#5
Solved: 9 Years, 1 Month ago
thanks!!!! I wouldn't have figured it out.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)