Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved IMAGE ERROR
#1
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
Recently I have been getting a error in my admin cp. I have now been recently DDoSed pretty bad and the error is everywhere now.
This is the error:

Fatal error: Unknown: Failed opening required '/home/u538194649/public_html/support_class/index.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0

A lot of images are screwed up everywhere.

My forums: http://xronize.com

Please help!
#2
Not Solved
Your forum looks fine to me.
#3
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
It's been a day now and images are still screwed up. Any help?
#4
Not Solved
It would help if you posted a screenshot of the area where your images are screwed up. I had another look at your forum and for so far as I could see the images are displaying properly.


Attached Files Thumbnail(s)
   
#5
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
(2012-11-21, 04:02 PM)borbole Wrote: It would help if you posted a screenshot of the area where your images are screwed up. I had another look at your forum and for so far as I could see the images are displaying properly.

Here you go:
[Image: 1f72030f0ec64f3ea0c5111d8d808d42.png?1353526118]

The weird image errors only show sometimes....

Here also:
[Image: d6519b52c043aaa4f74b8e87fba71adb.png?1353526230]
#6
Not Solved
Check if those image exist via FTP.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)