Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Converting from SMF bust.
#11
Not Solved
Alright sweet we are getting somewhere. Now the only problem is that I have a goofy looking theme, and my theads and posts were brought over but it says there are 0 on a lot of my boards. Im going to try and upload a new theme.


Edit:
Well I guess my install is corrupt or something because when I go to install a theme I get this error,

MyBB could not find the theme with the file you uploaded. Please check the file is the correct and is not corrupt.

I don't think it is but it could be the theme this is what I am looking at,

http://mods.mybb.com/view/8e

And I am uploading from my ACP with the import option.
#12
Not Solved
(2013-01-23, 10:31 AM)CrustyNutz Wrote: Alright sweet we are getting somewhere. Now the only problem is that I have a goofy looking theme, and my theads and posts were brought over but it says there are 0 on a lot of my boards. Im going to try and upload a new theme.

You need to Recount & Rebuild the counters.

ACP > Tools & Maintenance > Recount & Rebuild > Run all the modules

(2013-01-23, 10:31 AM)CrustyNutz Wrote: Edit:
Well I guess my install is corrupt or something because when I go to install a theme I get this error,

MyBB could not find the theme with the file you uploaded. Please check the file is the correct and is not corrupt.

I don't think it is but it could be the theme this is what I am looking at,

http://mods.mybb.com/view/8e

And I am uploading from my ACP with the import option.

Make sure ./cache/ is recursively readable and writable.

See: [Docs: CHMOD_Files]
No longer involved in the MyBB project.
#13
Not Solved
Alrigth I CHMODED the file that I was told to in the link you provided me with, but I dont have a themes folder located in chache.


Oh I found a file named themes in that direcotry my bad. But it still says in my ACP its not writable, even though its permissions are set at 777.

Edit
Actually whenever I set it to 777 then refresh the page it resets itself to 000.
#14
Not Solved
And the subdirectories/files?

http://www.blacksunstudios.org/cache/the...global.css

Clearly there's a permissions issue somewhere.
No longer involved in the MyBB project.
#15
Not Solved
Well all the files in there are set at 644. I set the folder itself to 777.

Edit;
They are now set to 777 but still there is no luck.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)