Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 8 Years, 10 Months ago Problems Posting Links Need Help
#1
Solved: 8 Years, 10 Months ago Question 
I am having problems when clicking on the green earth for posting links this is what I am see [undefined=undefined] how do I fix this so I get the link popup box??

This thread will hit 1300 to 1500 views in 1hrs with no reply other this one I think this is a internet record
#2
Solved: 8 Years, 10 Months ago
Are you using firefox? Are you using 1.6.9?

Remember the more information you give the better a reply you will get.
Random Fish and Sims Maniac
MY PLUGINS
Help MyBBSupport help you - remember to mark your threads as solved


#3
Solved: 8 Years, 10 Months ago
Using 1.6.8 and using firefox
#4
Solved: 8 Years, 10 Months ago
This is a known issue with MyBB and Firefox and was fixed in MyBB 1.6.9 in addition to some security vulnerabilities.

I advise to upgrade your board.
Random Fish and Sims Maniac
MY PLUGINS
Help MyBBSupport help you - remember to mark your threads as solved


#5
Solved: 8 Years, 10 Months ago
Upgrading is a pain in the butt
#6
Solved: 8 Years, 10 Months ago
Well, perhaps you could try setting ANOTHER internet record and search the forums before you post Toungue

You will find many many threads on this issue in the support forums. Even a fix.

http://community.mybb.com/thread-127322-...#pid922533
Random Fish and Sims Maniac
MY PLUGINS
Help MyBBSupport help you - remember to mark your threads as solved




Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)