Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 6 Years, 7 Months, 1 Week ago [General] Plugins don't show
#1
Solved: 6 Years, 7 Months, 1 Week ago
Hello, I upload the .php file to inc/plugins in the file directory as told to, but the plugin never shows on the plugin page on admincp?

Anyone know why or what i'm doing wrong? Confused
#2
Solved: 6 Years, 7 Months, 1 Week ago
(03-10-2013, 11:05 PM)Sharp Wrote: Hello, I upload the .php file to inc/plugins in the file directory as told to, but the plugin never shows on the plugin page on admincp?

Anyone know why or what i'm doing wrong? Confused

May be a silly question but do you have 2 forums and are uploading it to the wrong forums folder?
.m.  Very helpful staff member, very knowledgeable.
#3
Solved: 6 Years, 7 Months, 1 Week ago
(03-10-2013, 11:08 PM)MisterW Wrote:
(03-10-2013, 11:05 PM)Sharp Wrote: Hello, I upload the .php file to inc/plugins in the file directory as told to, but the plugin never shows on the plugin page on admincp?

Anyone know why or what i'm doing wrong? Confused

May be a silly question but do you have 2 forums and are uploading it to the wrong forums folder?

It's definitely the right folder, haha.
#4
Solved: 6 Years, 7 Months, 1 Week ago
(03-10-2013, 11:10 PM)Sharp Wrote:
(03-10-2013, 11:08 PM)MisterW Wrote:
(03-10-2013, 11:05 PM)Sharp Wrote: Hello, I upload the .php file to inc/plugins in the file directory as told to, but the plugin never shows on the plugin page on admincp?

Anyone know why or what i'm doing wrong? Confused

May be a silly question but do you have 2 forums and are uploading it to the wrong forums folder?

It's definitely the right folder, haha.

Hmm, are you sure your uploading all the files correctly? and they are CHMOD'd correctly?
.m.  Very helpful staff member, very knowledgeable.
#5
Solved: 6 Years, 7 Months, 1 Week ago
(03-10-2013, 11:13 PM)MisterW Wrote:
(03-10-2013, 11:10 PM)Sharp Wrote:
(03-10-2013, 11:08 PM)MisterW Wrote:
(03-10-2013, 11:05 PM)Sharp Wrote: Hello, I upload the .php file to inc/plugins in the file directory as told to, but the plugin never shows on the plugin page on admincp?

Anyone know why or what i'm doing wrong? Confused

May be a silly question but do you have 2 forums and are uploading it to the wrong forums folder?

It's definitely the right folder, haha.

Hmm, are you sure your uploading all the files correctly? and they are CHMOD'd correctly?
FIXED! The issue was with the CHMOD, it was set to a misconfigured combination. Thank you, intelligent sir.
#6
Solved: 6 Years, 7 Months, 1 Week ago
(03-10-2013, 11:17 PM)Sharp Wrote:
(03-10-2013, 11:13 PM)MisterW Wrote:
(03-10-2013, 11:10 PM)Sharp Wrote:
(03-10-2013, 11:08 PM)MisterW Wrote:
(03-10-2013, 11:05 PM)Sharp Wrote: Hello, I upload the .php file to inc/plugins in the file directory as told to, but the plugin never shows on the plugin page on admincp?

Anyone know why or what i'm doing wrong? Confused

May be a silly question but do you have 2 forums and are uploading it to the wrong forums folder?

It's definitely the right folder, haha.

Hmm, are you sure your uploading all the files correctly? and they are CHMOD'd correctly?
FIXED! The issue was with the CHMOD, it was set to a misconfigured combination. Thank you, intelligent sir.

You're welcome.
.m.  Very helpful staff member, very knowledgeable.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)