Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSS User Badges
#11
Using them on my forum, very nice.
#12
Glad you guys like them. Big Grin

I updated the first post with a couple new things, like hiding certain group badges and creating new badges/buttons.

@jakesully, I'll look into a fix for you. Smile
#13
I'm having a little problem though, Administrators don't seem to show up in the label while every other group does. Huh
#14
(2013-04-19, 01:32 PM)The90sKid Wrote: I'm having a little problem though, Administrators don't seem to show up in the label while every other group does. Huh

Make sure that the CSS ( ".Administrators" ) matches your admin usergroup name.
#15
(2013-04-19, 02:07 PM)Eric J. Wrote:
(2013-04-19, 01:32 PM)The90sKid Wrote: I'm having a little problem though, Administrators don't seem to show up in the label while every other group does. Huh

Make sure that the CSS ( ".Administrators" ) matches your admin usergroup name.
They do, I haven't changed the default usergroups so they should match up.
#16
Any chance I could get a link to your board?
#17
(2013-04-19, 02:39 PM)Eric J. Wrote: Any chance I could get a link to your board?
Sure: http://romanzolanski.byethost31.com/index.php
#18
It seems to be working. ^.^

[Image: izInHIbxU2GqL.png]

I like the font you used also.
#19
(2013-04-19, 03:13 PM)Eric J. Wrote: It seems to be working. ^.^

[Image: izInHIbxU2GqL.png]

I like the font you used also.

This makes me seem crazy but it's really not working for me. Huh I'll try another browser.
And thanks. Big Grin
#20
Try a hard refresh (Shift + Refresh, or Mac Command + Refresh). Likely your CSS sheet isn't updating.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)