Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[F] "Code" bug.
#1
This doesn't happen here for some reason...but it does on my forum:

http://www.drpoodle.com/forums/showthread.php?tid=2045

Any idea why? I'm referring to the "<" changing to "&lt;"...but only in some cases.
#2
Works fine here. 0.o
Have you done any modifications? Or any plugins that may cause this?
Sure he did not input &lt; or &gt;?

http://community.mybboard.net/showthread.php?tid=13805
#3
CraKteR Wrote:Have you done any modifications? Or any plugins that may cause this?
None that affect the message output.
CraKteR Wrote:Sure he did not input &lt; or &gt;?

http://community.mybboard.net/showthread.php?tid=13805
Positive. I even tried typing it in and it did the same in the preview as it did for him in the thread.
#4
1. Does it happen outside of [code] tags?

2. Is HTML enabled in the forum?

3. If it only happens inside [code] tags, are [php] tags also affected?
#5
hmm change your theme to defualt and check it.
sounds to be tags surely some code has affected , just bring out the recent modifiications or plugins installed.
He is the best Actor in the world.
I am a Big Fan of Superstar RajiniKanth.
#6
Chris Boulton Wrote:1. Does it happen outside of [code] tags?
No.
Chris Boulton Wrote:2. Is HTML enabled in the forum?
Yes.
Chris Boulton Wrote:3. If it only happens inside [code] tags, are [php] tags also affected?
Yes it happens in PHP tags as well.

I guess it is an error with the "Javascript" blocking with HTML enabled forums then...
#7
This bug has been fixed in the latest code.

Please note the latest code is not live on the site or for download. An update will be released which contains this fix.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)