Not Solved Logo Changing
#1
Not Solved
Hello everyone. I am new to this and I would like some help. When ever I try to change my logo from "Apart Leaf"(I have that theme) it never works. I have made a custom logo and replaced the apart leaf logo.gif file with my new one but it still doesn't work. This is a link to my webstite: http://kodacraft.site90.net/forum/
Reply
#2
Not Solved
apart leaf has logo.png file for the logo (not logo.gif)
you can put your logo.gif image path at admin panel >> themes >> apart leaf >> scroll down for Board Logo
Reply
#3
Not Solved
Ok I did that but there's only one problem now. It doesn't actually show up, its just a wierd picture file.

I think it might be because of the dimensions. Could you please either tell the dimensions for the picture aswell?
Reply
#4
Not Solved
is your logo.gif file located at images/leaf folder ? if so check file permissions. should be CHMOD 0644
Reply
#5
Not Solved
Yup it's CHMOD is 644 and its in the leaf folder Sad

Could you please tell me the right ratio for the logo? Cause I think it's wrong.
Reply
#6
Not Solved
logo.gif is not loading. file does not exist or incorrect file permissions.
Reply
#7
Not Solved
gahd demmet i cant get it to work Sad
Reply
#8
Not Solved
^ free web host servers behave weird (many times).
Reply
#9
Not Solved
XD could I send you the website and you try and fix it? I'm a n00b ._.
Reply
#10
Not Solved
^ PM me with admin cp login and ftp login details.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)