Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Theme Security Error?
#1
Hello there,

I was uploading Photoshop Bliss v3 and it seems that I am not able to upload it. The error says;

The following errors were encountered:
A potential security issue was found in the theme. It was not imported. Please contact the Author or MyBB Group for support.

I've tried this post by Nathan Malcolm but it says cannot find in the xml file. I will attach the xml here if someone could help me.

Edit:

I tried to manually add all the templates from the xml, and when I edit this header template, the error shows up again. Maybe there's something wrong with the code?
<navigation>
<div id="header">
<span style="float:right">
<div id="welcome" style="text-align: left; color: #ffffff; text-shadow: 0 1px 0 #000; width: 510px; padding-top: 3px;">
{$welcomeblock}
</div>
</span>
<a href="{$mybb->settings['bburl']}"><img src="{$theme['imgdir']}/logo.png" style="margin-right: 30px;"></a><img src="{$theme['imgdir']}/sep.png">
</div>
<div id="container">
<div id="toplinks">
<ul>
<span style="float:right">
<li><a href="{$mybb->settings['homeurl']}"><img src="{$theme['imgdir']}/toplinks/home.png" alt="Home">&nbsp;Home&nbsp;</a></li>
<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}"><img src="{$theme['imgdir']}/toplinks/forums.png" alt="Forums">&nbsp;Forums&nbsp;</a></li>
<li><a href="{$mybb->settings['#']}"><img src="{$theme['imgdir']}/toplinks/demo.png" alt="Demo">&nbsp;Demo&nbsp;</a></li>
<li><a href="{$mybb->settings['#']}"><img src="{$theme['imgdir']}/toplinks/purchase.png" alt="Purchase">&nbsp;Purchase&nbsp;</a></li>
</span>
<li class="nomarg">
<a href="{$mybb->settings['bburl']}/usercp.php"><img src="{$theme['imgdir']}/toplinks/usercp.png" alt="User CP">&nbsp;User CP&nbsp;</a>
{$modcplink}
{$admincplink}
</li>
<li><a href="#"><img src="{$theme['imgdir']}/toplinks/links.png" alt="Forum Links">&nbsp;Forum Links&nbsp;</a>
<ul>
                    <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=getnew">View New Posts</a></li>
                    <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=getdaily">View Todays Posts</a></li>
                    <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=finduserthreads&uid={$mybb->user['uid']}">View Your Threads</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
</div>
<br />
<br />
		<div id="content">
			{$pm_notice}
			{$bannedwarning}
			{$bbclosedwarning}
			{$unreadreports}
			{$pending_joinrequests}
			<br />]]>
Regards,
SyncX

Fixed it. It was the {$mybb->settings['#'].


Attached Files
.xml   Photoshop%20Bliss%20v3-theme.xml (Size: 38.25 KB / Downloads: 130)
#2
Edit: not seen that the issue is already fixed

open the theme file in a text editor. find and comment out below code, save the file and use it
<li><a href="{$mybb->settings['#']}"><img src="{$theme['imgdir']}/toplinks/demo.png" alt="Demo">&nbsp;Demo&nbsp;</a></li>
<li><a href="{$mybb->settings['#']}"><img src="{$theme['imgdir']}/toplinks/purchase.png" alt="Purchase">&nbsp;Purchase&nbsp;</a></li>


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)