Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved add hyperlink to event detail not working
#1
Not Solved
Hi,

I am trying to add a hyperlink to the detail section of an event. I have allowed html for events in all my calendars. When I then look at the event details the link is not link but only a <url>tag</url>.

Any ideas how to fix this?

Thank you.
#2
Not Solved
What is the code you are using?
#3
Not Solved
(2013-06-14, 04:04 AM)Omar G. Wrote: What is the code you are using?

Hi,

I'm just using the button that is offered in the mybb package for events. When entering the details for the events there is a button at the top for adding a hyperlink. I push that button and a popup appears and prompts me to enter my URL. I do so and hit OK. Then another pop-up appears and offers to let me put a name for the link (optional) I then hit OK and then back in the details text area this appears: http://www.springsgov.com/Page.aspx?NavID=1880 . Unfortunately that is exactly what appears on the event details once I submit it as well. When I use this for a thread it works and puts the link but for the event details it remains looking just like this http://www.springsgov.com/Page.aspx?NavID=1880 and is not a link.

Thank you.

(2013-06-14, 10:42 AM)dita Wrote:
(2013-06-14, 04:04 AM)Omar G. Wrote: What is the code you are using?

Hi,

I'm just using the button that is offered in the mybb package for events. When entering the details for the events there is a button at the top for adding a hyperlink. I push that button and a popup appears and prompts me to enter my URL. I do so and hit OK. Then another pop-up appears and offers to let me put a name for the link (optional) I then hit OK and then back in the details text area this appears: http://www.springsgov.com/Page.aspx?NavID=1880 . Unfortunately that is exactly what appears on the event details once I submit it as well. When I use this for a thread it works and puts the link but for the event details it remains looking just like this http://www.springsgov.com/Page.aspx?NavID=1880 and is not a link.

Thank you.

LOL. That's funny. In this thread it comes out as a link and so my message does not make much sense. Where the links are for springsgov.com above in my events details area they are not links, they have <url>...</url> still around them even though I have allowed HTML in my events from the admin calendar config.
#4
Not Solved
^ url MyCode is not working in calendar events.
allowing html is not safe. yet if you want to use it then you have to put regular html code for the links


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)