Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 4 Years, 6 Months, 2 Weeks ago Problem with quickqoute not working
#1
Solved: 4 Years, 6 Months, 2 Weeks ago
Detailed description of your problem, including steps to reproduce if necessary


URL to your forum/URL to specific problematic page
www.306oc.co.uk

New installation or upgrade (from which version of MyBB)?
Existing, no upgrades done to cause this issue, running latest release.

Test user account (if a posting/UserCP issue)
test
testpassword

Screenshot or error text, verbatim

In chrome dev tools (when i click on quickquote) it says:

Uncaught TypeError: Object #<Object> has no method 'quickQuote' thread-19810.html:1
(anonymous function) thread-19810.html:1

This is happening board wide.

I don't believe this is a problem with mybb, I wholeheartedly believe this is my own fault because I've been making changes.

Any guidance on where i could go to take a look at this problem would be appreciated.
#2
Solved: 4 Years, 6 Months, 2 Weeks ago
Hey,

Thanks for the elaborate description. Unfortunately, I was not able to access your board as the log in credentials seem to not be working.
#3
Solved: 4 Years, 6 Months, 2 Weeks ago
My guess would be due to you loading jQuery.

You need to get rid of the current code for loading jQuery then replace it with something like this before the prototype.js script is loaded.

<script type="text/javascript" src="//code.jquery.com/jquery-1.7.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery.noConflict();
</script>

See: http://community.mybb.com/thread-41784.html
#4
Solved: 4 Years, 6 Months, 2 Weeks ago
Ah, this makes sense, thank you I'll look into that.

Re: login details, sorry about that. I've reset the details to the above so feel free to try again.
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)