Not Solved MyCode buttons not showing on New Thread, Reply, etc.
#1
Not Solved
Hi everyone!

I don't know if this theme is supported here, but I am using a modified version of the theme Blue Lust on my forum: http://gamerscommunityforums.com/

On all of my New Reply or New Thread editors, the buttons that display the MyCode like the ones on this forum are missing (pic included). They do appear if I switch to the default, so I know it isn't a problem with my install of MyBB itself, but a problem with the code of the theme. What templates should I post in order for you to help me figure out where the problem is?

Any help would be appreciated! Thanks!


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#2
Not Solved
jQuery conflict.
In headerinclude template replace:
<script type="text/javascript" src="http://gamerscommunityforums.com/jscripts/prototype.js?ver=1600"></script>
<script type="text/javascript" src="http://gamerscommunityforums.com/jscripts/general.js?ver=1600"></script>
<script type="text/javascript" src="http://gamerscommunityforums.com/jscripts/popup_menu.js?ver=1600"></script>
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js"></script> 
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery.min.js"></script>
with:
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript">jQuery.noConflict();</script>
<script type="text/javascript" src="http://gamerscommunityforums.com/jscripts/prototype.js?ver=1600"></script>
<script type="text/javascript" src="http://gamerscommunityforums.com/jscripts/general.js?ver=1600"></script>
<script type="text/javascript" src="http://gamerscommunityforums.com/jscripts/popup_menu.js?ver=1600"></script>
Reply
#3
Not Solved
Thanks so much! It worked! Smile
Reply
#4
Not Solved
fixed
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)