Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [Installing] Installation Problems
#1
Not Solved
Hello everyone,
So I was following the installation guide for mybb. I uploaded the files to my site and then done as the installation guide said by removing some code from some sql file.

After I done all that it said I went on to the next step and it said go to the site with the /forum/install/ on the end of the web address. So after doing that it puts me on a whitepage like it isn't loading and the web address is 'http://redirect.main-hosting.com/error404.php/26?forum.piratesgate.eu' the sub-domain I am using is forum.piratesgate.eu and the forum software is uploaded to the forum(subdomain) folder.

If anyone is able to help me with this i'd be very grateful.
Thanks,
Ben
#2
Not Solved
Unless you're running MySQL 4 you don't need to edit any files.

Your forum loads fine for me: http://forum.piratesgate.eu/
No longer involved in the MyBB project.
#3
Not Solved
When I load it i get the MyBB Internal Error telling me that the board is not configured or installed. The installation guide told me to put /forum/install on the end of my domain but that just redirects me to the blank website I put in my first post. Also as you said about the SQL not needing to be edited unless it was running MySQL 4. According to the host I am running MySQL 5 so I put a new version of the file i edited in.
#4
Not Solved
Quote:When I load it i get the MyBB Internal Error telling me that the board is not configured or installed. The installation guide told me to put /forum/install on the end of my domain but that just redirects me to the blank website I put in my first post.

That was only an example. Your forum is located at forum.piratesgate.eu so you need to go to forum.piratesgate.eu/install/
No longer involved in the MyBB project.
#5
Not Solved
Ohhh. Thank you for you help Smile I'm now installing it.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)