Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [Upgrading] Missing php file after upgrade.
#1
Not Solved
Upgraded with latest maintenance release

Selecting "View Today's Posts" or "View New Posts" returns with following error;
/home/content/n/e/i/neildarch/html/inc/languages/english/search.lang.php does not exist

Went into FTP client and uploaded file.
File shows upload complete but does list in the table.

Ideas??
#2
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
Your forum URL?
#3
Not Solved
Make sure you uploaded to right path

If yes then try to delete cookies/cache & then see if it works?
#4
Not Solved
This was happening to me as well. For some reason having the line
$l['find_all'] = "Find all";
in the file was causing the server to automatically delete it? I have no clue. I'm not really a professional PHP developer, I just did some troubleshooting and found this to be the culprit. When that line was in the file, it would never appear in the list. Once I edited it to
$l['find_all'] = "Find Everything";
It uploaded fine. I have no idea what issues if any this might cause, but I doubt it will cause more issues than I was having with no file at all.

Since I couldn't find any information about this anywhere, I thought I'd post my findings here. I use Godaddy for hosting in case that's relevant. I'd love to hear why this causes issues.


What was happening:
When I uploaded the file, it mysteriously vanished.
I tried just creating a blank file with the same name and it worked. The file showed up finally.
I tried uploading the original again and overwriting the blank file and the file mysteriously vanished again.
I went through deleting blocks of code from the file until the upload mysteriously worked and the file was listed.
I then deleted narrower and narrower blocks of code until I found the single line that was causing the issue for me.

Hopefully that helps anyone having this issue.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)