[Pushed] After splitting a/some post(s) the initial thread not updated in forumdisplay
#1
After splited posts the initial thread (and not new), in forumdisplay lastposter and date poster is incorrect (not updated).

http://www.dailymotion.com/video/x1z1sbd...ort-8_tech
Reply
#2
some problem in my explanation of the problem?
Reply
#3
I can reproduce your issue ;-)

Splitting a thread leads to several cache errors in thread table:
Initial thread
  • No update of last post timestamp
  • No update of last author (uid + name)

New thread
  • 0 as timestamp for last post
  • 0 as author user id for last post
  • "" as name of the last post author
You found my signature? Well done : - )
Reply
#4
(2014-06-18, 10:19 AM)Nik101010 Wrote: I can reproduce your issue ;-)

Splitting a thread leads to several cache errors in thread table:
Initial thread
  • No update of last post timestamp
  • No update of last author (uid + name)

thanks...

(2014-06-18, 10:19 AM)Nik101010 Wrote: New thread
  • 0 as timestamp for last post
  • 0 as author user id for last post
  • "" as name of the last post author

sorry...
but not mix differents issues
http://community.mybb.com/thread-154357-...pid1078031
http://community.mybb.com/thread-154716.html
Reply
#5
This here will do one month and no mybb team member was able to reproduce the bug?
Reply
#6
this bug fixed with this https://github.com/mybb/mybb/pull/873/fi...4eeacR2064
Plz, reject this thread and close.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)