Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 8 Years, 5 Months, 1 Week ago only blue links and black texts on forum display plus more problem
#1
Solved: 8 Years, 5 Months, 1 Week ago
first I created forum using other web server called 000.webhost.com and the forum was working good, everything was displaying nicely on forum.

But Now i have created new forum with same domain and new database on serversfree.com. and nothing is displaying correctly like it should be. when i click on admin cp then it takes me to this link http://peacetwo.cu.cc/peacetwo.cu.cc/admin/index.php instead of this peacetwo.cu.cc/admin/index.php

when I am in admin cp and click on view forum it opens this link http://peacetwo.cu.cc/admin/peacetwo.cu.cc instead of I don't know what and finally with same click it shows me error by landing me on http://www.hostinger.in/error_404? .
I really feel that problem is with serversfree.com, because forum was working perfectly with 000.webhost.com. I changed server because disk space of serversfree providing 10GB, where 000.webhost.com is only 1500MB.

Screen Shot: postimg.org/image/5d9kfv3k5
Please help.

few problems are solved, for example, there is no only blue links.
Now I can see logo and themes, but when I upload theme xml file, it shows this error, so I had to select Ignore Version Compatibility
I am using latest mybb_1613
#2
Solved: 8 Years, 5 Months, 1 Week ago
Make sure you actually verify the settings are correct in the Admin CP.
#3
Solved: 8 Years, 5 Months, 1 Week ago
Make sure the inc/settings.php point to the new url.

Cookies, domain etc..

Then make sure database info is pointed to your sql database:

inc/config.php
Hey Everyone I am back! I will slowly be in progression of helping you all with your questions!


#4
Solved: 8 Years, 5 Months, 1 Week ago
(2014-06-16, 01:32 PM)Ace700 Wrote: Make sure the inc/settings.php point to the new url.

Cookies, domain etc..

Then make sure database info is pointed to your sql database:

inc/config.php

I think, both are correct but still problem is there, Ican't see smileys correctly at page peacetwo.cu.cc you can also check, like I am seeing 20 smileys option here while while writing to you.
and one more. When I am in admin cp, and i press on view forum, it opens new tab with same link where I was while trying to jump on view forum.
thanks mate for replying.
#5
Solved: 8 Years, 5 Months, 1 Week ago
Could you download teamviewer so I can see this live? It's hard to help when no links/screenshots are given.
Hey Everyone I am back! I will slowly be in progression of helping you all with your questions!


#6
Solved: 8 Years, 5 Months, 1 Week ago
(2014-06-17, 02:58 PM)Ace700 Wrote: Could you download teamviewer so I can see this live? It's hard to help when no links/screenshots are given.

ok, But I don't know how to use teamviewer

(2014-06-17, 06:16 PM)seclusion019 Wrote:
(2014-06-17, 02:58 PM)Ace700 Wrote: Could you download teamviewer so I can see this live? It's hard to help when no links/screenshots are given.

ok, But I don't know how to use teamviewer. I am downloading it.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)