[Pushed] account awaiting activation bug
#11
(2014-07-29, 09:23 AM)NINJA0210 Wrote:
(2014-07-22, 04:09 PM)fxzt Wrote: I can confirm the error after activating the user from Admin CP.

http://i.imgur.com/5BgTaGJ.png

After activating, the awaiting activation notification is still displayed

Quote:There is 1 account awaiting activation. Please go to your ACP to activate the users.

I have same problem,always display this message. ^^

https://github.com/mybb/mybb/issues/1007
-
Reply
#12
(2014-08-02, 09:13 PM)OMID_HXC Wrote:
(2014-07-29, 09:23 AM)NINJA0210 Wrote:
(2014-07-22, 04:09 PM)fxzt Wrote: I can confirm the error after activating the user from Admin CP.

http://i.imgur.com/5BgTaGJ.png

After activating, the awaiting activation notification is still displayed


Quote:There is 1 account awaiting activation. Please go to your ACP to activate the users.

I have same problem,always display this message. ^^

https://github.com/mybb/mybb/issues/1007

I have same problem
Reply
#13
Quote:There is 1 account awaiting activation. Please go to your ACP to activate the users.
same problem
Reply
#14
Quote:I think the problem into global.php $cache->update_awaitingactivation(); line to be added..


Yes, this FIXED it for me!!!!!

I just added it at the very end of the file.

Thank you for this!!!
Reply
#15
(2014-12-15, 05:39 PM)LopoEvil Wrote: I think the problem into global.php $cache->update_awaitingactivation(); line to be added..

That's for sure not the correct solution - yes it fixes the issue but makes the whole cache completly useless...
Support PMs will be ignored!
Reply
#16
That is not the solution I attempt to add.
Reply
#17
Not sure if I'm just being too simple minded here, but I had the same issue and my problem was that by default the search has the default parameters "Post count GREATER THAN 0" and "Thread count GREATER THAN 0", which isn't true for new users.

Setting these to Greater than -1 or equal to zero gives me my users awaiting activation. Having "Greater than or equal to" as the default value would fix this.

Make sure you're not just making the same mistake as me XD
Reply
#18
@up, that's another issue and will be fixed in 1.8.4 too.
Reply
#19
So... the solution? Same bug here.
Reply
#20
wait for a new verison of mybb 1.8 (1.8.4)
[MyBB 1.8 Czech translation] [MyBB 1.8 plugins]: Prune old PMs + optimize DB plugin --- Thank you/like system
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)