Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved SMF2 stall to MyBB - At users
#1
Not Solved
1 users are importing right now. There are 0 users left to import and 0 pages left.


Anyone have any fix for that? I tried the phpbb fix but that didn't work. It's looping there... No way to cancel it. I really don't wish to start over importing 50k members :/

File: \merge\resources\functions.php Line: 55 Function: Log->datatrace -> 
File: \merge\resources\output.php Line: 800 Function: update_import_session -> 
File: \merge\resources\output.php Line: 390 Function: converterOutput->print_footer -> 
File: \merge\index.php Line: 1106 Function: converterOutput->module_list -> 
$debug_import_session: array (
  'resume_module' => 
  array (
    0 => '',
    1 => 'import_users',
  ),
  'disabled' => 
  array (
    0 => 'import_usergroups',
  ),
  'completed' => 
  array (
    0 => 'db_configuration',
    1 => 'import_usergroups',
  ),
  'newdb_query_count' => 240107,
  'total_query_time' => 56.608160972595215,
  'allow_anonymous_info' => 1,
  'first_page' => 1,
  'requirements_pass' => 1,
  'requirements_check' => 1,
  'board' => 'smf2',
  'start_date' => 1409242983,
  'module' => 'import_users',
  'autorefresh' => 'no',
  'old_db_engine' => 'mysqli',
  'encode_to_utf8' => 1,
  'flash_message' => NULL,
  'olddb_query_count' => 47931,
  'total_usergroups' => '0',
  'total_users' => '47799',
  'users_per_screen' => 500,
  'table_charset_old' => 
  array (
    'smf_members' => 'utf8',
  ),
  'table_charset_new' => 
  array (
    'mybb_users' => 'utf8',
  ),
)

Is

a:28:{s:13:"resume_module";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:12:"import_users";}s:8:"disabled";a:1:{i:0;s:17:"import_usergroups";}s:9:"completed";a:2:{i:0;s:16:"db_configuration";i:1;s:17:"import_usergroups";}s:17:"newdb_query_count";i:240195;s:16:"total_query_time";d:56.699541330337524;s:20:"allow_anonymous_info";i:1;s:10:"first_page";i:1;s:17:"requirements_pass";i:1;s:18:"requirements_check";i:1;s:5:"board";s:4:"smf2";s:10:"start_date";i:1409242983;s:6:"module";s:12:"import_users";s:11:"autorefresh";s:2:"no";s:13:"old_db_engine";s:6:"mysqli";s:11:"old_db_host";s:9:"localhost";s:11:"old_db_user";s:4:"root";s:11:"old_db_pass";s:0:"";s:11:"old_db_name";s:7:"rpg_xen";s:14:"old_tbl_prefix";s:4:"smf_";s:14:"connect_config";s:195:"a:7:{s:4:"type";s:6:"mysqli";s:8:"database";s:7:"rpg_xen";s:12:"table_prefix";s:4:"smf_";s:8:"hostname";s:9:"localhost";s:8:"username";s:4:"root";s:8:"password";s:0:"";s:8:"encoding";s:4:"utf8";}";s:14:"encode_to_utf8";i:1;s:13:"flash_message";N;s:17:"olddb_query_count";i:47945;s:16:"total_usergroups";s:1:"0";s:11:"total_users";s:5:"47799";s:16:"users_per_screen";i:500;s:17:"table_charset_old";a:1:{s:11:"smf_members";s:4:"utf8";}s:17:"table_charset_new";a:1:{s:10:"mybb_users";s:4:"utf8";}}

There's the import cahce...

I checked in the MYBB user panel; the last user did successfully make the merge. So whatever that 1 is... It's a complete phantom.

Okay. I tried restoring a backup....

Warning [2] require_once(C:\wamp\www\mybb/inc/db_.php): failed to open stream: No such file or directory - Line: 47 - File: C:\wamp\www\mybb\merge\resources\class_converter.php PHP 5.5.12 (WINNT)
File	Line	Function
C:\wamp\www\mybb\merge\resources\class_error.php	62	errorHandler->error
C:\wamp\www\mybb\merge\resources\class_converter.php	47	debugErrorHandler->error
C:\wamp\www\mybb\merge\resources\class_converter.php	47	Converter->db_connect
C:\wamp\www\mybb\merge\index.php	963	Converter->db_connect

( ! ) Fatal error: require_once(): Failed opening required 'C:\wamp\www\mybb/inc/db_.php' (include_path='.;C:\php\pear') in C:\wamp\www\mybb\merge\resources\class_converter.php on line 47
Call Stack
#	Time	Memory	Function	Location
1	0.0014	462744	{main}( )	..\index.php:0
2	0.0241	3197000	Converter->db_connect( )	..\index.php:963

Nice :/

so we lsot it all dammit.

-- -- --

Okay so um. I changed a few lines in a phpfile it seems to be going again. Cross your fingers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)