Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] 1point8 theme
#31
Updated the package again as quick edit broke for some reason with last fix.
[Image: sig2.jpg]
Reply
#32
First of all, thank you for the beautiful theme. I really like it!

However, it's been a long time since I used MyBB and I have some problems with uploading 1p8. Can you please tell me where should I put all the script files? I know xml file can be uploaded via admin panel, and all the images go the /images/1p8. But what about jQuery?
Reply
#33
(2014-09-03, 01:17 PM)raptair Wrote: First of all, thank you for the beautiful theme. I really like it!

However, it's been a long time since I used MyBB and I have some problems with uploading 1p8. Can you please tell me where should I put all the script files? I know xml file can be uploaded via admin panel, and all the images go the /images/1p8. But what about jQuery?

Upload the 1point8 images in  mybbroot/ images/ 

Then go into your admin panel and go to themes > import a theme and choose the 1point8.xml

You don't need to touch any jQuery files, just do the above
[Image: sig2.jpg]
Reply
#34
I love this theme , but 2 issues i have , now my shoutbox doesnt give me permission to make shouts , and also my like/thankyou plugin isnt working , what templates do i have to edit to fix these issues, thanks
Reply
#35
^ @ShaneR82, they both are not expected to work in MyBB 1.8 without code modifications in those plugins
Reply
#36
Is the theme supposed to have multi quote buttons? I have it installed but only single quote is appearing. I thought it might be an issue with 1.8 but the multi quote buttons are there in other themes.
Reply
#37
(2014-09-04, 09:07 AM)sphinx Wrote: Is the theme supposed to have multi quote buttons?  I have it installed but only single quote is appearing.  I thought it might be an issue with 1.8 but the multi quote buttons are there in other themes.

Yea it should do.  if you go to templates > 1point8 > post bit templates > postbit_multiquote

Copy and paste this and save it.

<a href="javascript:Thread.multiQuote({$post['pid']});" style="display: none;" id="multiquote_link_{$post['pid']}" title="{$lang->postbit_multiquote}" class="postbit_multiquote"><span id="multiquote_{$post['pid']}"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-quote-left fa-fw"></i>&nbsp;{$lang->postbit_button_multiquote}</span></a>

<script type="text/javascript">
//<!--
$('#multiquote_link_{$post['pid']}').css("display", "");
// -->
</script>
[Image: sig2.jpg]
Reply
#38
I have a new issue which is urgent - the inline moderation tools are not working. I tick a box next to the thread/post but the count on go button does not change and when it is pressed to do whatever action I want (to date moving threads and deleting a post) it tells me that no thread/post has been selected.

This is obviously going to be a major problem and I will have to stop using the theme if I cannot find out how to fix it.
Reply
#39
@sphinx, how long have you been logged in for? Usually that's the cause of it, if you are logged into more than one browser it will do that.
Reply
#40
All tools are working fine for me here?
[Image: sig2.jpg]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)