Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved quick reply
#1
Not Solved
hello,
one issue i find is - quick reply
when i click on post on that ... it does post but the page does not update it self unless i refresh the page
when trying to click on post again it says that i have already posted the reply
Reply
#2
Not Solved
i once(ago 15min) had this here in the mybb forum too.
Roses are red
violets are blue
sunflowers are yellow
i bet you were expecting something romantic but no
these are just gardening facts
Reply
#3
Not Solved
I've actually seen this problem in several forums. It could be several things. Possibly server lag, or your browser, the list goes on. That's just my take. I've never had it in my community, so I can't help further unfortunately. Hopefully a staff member or support replies soon. Good luck.
Reply
#4
Not Solved
Well i solved this issue in my forum
I had plugin name
While you were typing
Its a gud plugin
Worked nicely before but now that created the issue thats y i disabled it
N the error is gone
Reply
#5
Not Solved
If you have the ability to control what version of MySQL you use, you can change the mybb_posts table to Innodb instead of MyISAM since updates lock the entire table in MyISAM which can cause lags. In the Innodb storage engine, tables are locked on a row level so there won't be lag.
Reply
#6
Not Solved
Can't change the table type to InnoDB. is there a workaround available?

[Image: XoRdrc1.png]
Reply
#7
Not Solved
Upgrade your MYSQL to 5.6. If you are on shared hosting, you'd have to ask if your host could do that for you.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)