[Pushed] Last Post Issue
#1
For this bug if you use a custom moderator tool that moves the thread to another forum and also makes a reply, the last post data for the destination forum is not updated.  I noticed this after using a custom tool here.
Reply
#2
Should be easy to fix.
Reply
#3
Confirmed
[MyBB 1.8 Czech translation] [MyBB 1.8 plugins]: Prune old PMs + optimize DB plugin --- Thank you/like system
Reply
#4
Approving a thread also causes it: http://community.mybb.com/forum-103.html
Reply
#5
I noticed that, was wondering what was causing the issue. JordanMussi and I confirmed it the other day. http://prntscr.com/4llaub
Reply
#6
Merging threads also causes an similar issue with the thread creator. I think this is general for most tools..
Reply
#7
Please see [Issue #1392].
Reply
#8
So this can be considered "Pushed" I guess.
All my plugins are available for free at MyBB Extend and on my GitHub. MyBB-Plugins.com has been closed and none of my plugins are officially maintained or supported.
Reply
#9
(2014-09-25, 08:35 AM)Pirata Nervo Wrote: So this can be considered "Pushed" I guess.

"Unpushing" the thread since there is no issue for this - the linked one doesn't and apparently won't fix it (as per Stefan's comment)..

What should be fixed:
- custom move thread mod tools with reply - wrong forum's lastposteruid (can't reproduce this locally..)
- unapprove/approve - wrong forum's lastposteruid (to reproduce, just (un)approve the last answered thread and check forumbit's last post)
- merge thread - wrong thread author in forumdisplay (example: http://community.mybb.com/thread-160500.html)
Reply
#10
I was able to reproduce only your last bullet now.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)