Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[F] blank page when simple user try to join public group
#1
Exclamation 
As in the title when some simple user (group registered) try to register into a public usergroup it show a blank page.

Looking the code i resolve in this way:

near line 1897:

find:
 			eval("\$joinpage = \"".$templates->get("usercp_usergroups_joingroup")."\";");
			output_page($joinpage);
adn after put:
 			exit();

i'm using mybb1.2.1 patched to 1.2.2 manually.
..:: Luca ::..
» my italian personal blog:
[Image: ub.gif]
#2
Exit shouldn't make a difference.
#3
hello tikitiki,
in my case with the exit everything goes, no blank page,no errors and the procedure of registration goes right also.

The problem, so u can test, is only with registered users
..:: Luca ::..
» my italian personal blog:
[Image: ub.gif]
#4
Tikitiki Wrote:Exit shouldn't make a difference.

Actually. It should. Just look at the code. It should exit there.
#5
This bug has been fixed in the latest code.

Please note the latest code is not live on the site or for download. An update will be released which contains this fix.
#6
This will only occur when you have it set to moderate all joins.
Fixed file:


Attached Files
.php   usercp.php (Size: 67.83 KB / Downloads: 262)
#7
CraKteR Wrote:
Tikitiki Wrote:Exit shouldn't make a difference.

Actually. It should. Just look at the code. It should exit there.

exactly

CraKteR Wrote:This bug has been fixed in the latest code.

Please note the latest code is not live on the site or for download. An update will be released which contains this fix.

thx a lot

CraKteR Wrote:This will only occur when you have it set to moderate all joins.
Fixed file:

sorry i forgotten to say it Big Grin
..:: Luca ::..
» my italian personal blog:
[Image: ub.gif]


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)