Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 4 Years, 10 Months ago Problemes after Update to 1.8
#1
Solved: 4 Years, 10 Months ago
Hello @ll,
After I updated my forum to the latest version MyBB 1.8 I have a problem:

All posts will have a link as displayed:

[Image: bgbdxu.jpg]   Sad  Sad

and not as normal link:

http://community.mybb.com/

and .....

as well as the texts are not displayed correctly  Sad

[Image: 34s16p4.jpg]


I can not find the error


In the editor, everything appears normal!!!
The preview of MyBB not ?

Sometimes I 'm terribly blind ...
I can not find the error ...  Sad

Can you help me?

THX!
blongso

ps.: I have installed the plugin "Urltitles" to test ... but nothing changes.

-----------------------------------

I just found another problem .... sorry ...

[Image: n2kgt5.jpg]

My threads are not displayed in the preview (as opposed to my posts) .
The number is set to 0.
When I click on the link (Find All Threads) I see all my threads ????

I' m so sorry, I just saw that I posted in the wrong section ( Version 1.6 ), can you delete my thread?
Reply
#2
Solved: 4 Years, 10 Months ago
admin panel >> configuration >> settings >> Clickable MyCode Editor
all options should be set to ON or Yes except Clickable MyCode Editor in Partial Mode

at user control panel
Edit Options --> Thread View Options --> check in below (select / tick)
* Display images in posts
* Display videos in posts

have you updated the templates after upgrading MyBB to 1.8 ?
upgrading guidance Wrote:Visit your Admin Control Panel, then go to Templates & Style > Templates > Find Updated Templates. This will show you a list of all the templates that have changed during the upgrade.

You can either revert these templates to their default - meaning all the changes you've made to it will be removed - or you can see a Diff Report which will show you exactly what's changed. If you have a custom theme installed, it is probably best that you look at the Diff Report and apply the changes you need.
Reply
#3
Solved: 4 Years, 10 Months ago
(09-25-2014, 05:47 PM).m. Wrote: admin panel >> configuration >> settingsText >> Clickable MyCode Editor
all options should be set to ON or Yes except Clickable MyCode Editor in Partial Mode

at user control panel
Edit Options --> Thread View Options --> check in below (select / tick)
* Display images in posts
* Display videos in posts

have you updated the templates after upgrading MyBB to 1.8 ?
upgrading guidance Wrote:Visit your Admin Control Panel, then go to Templates & Style > Templates > Find Updated Templates. This will show you a list of all the templates that have changed during the upgrade.

You can either revert these templates to their default - meaning all the changes you've made to it will be removed - or you can see a Diff Report which will show you exactly what's changed. If you have a custom theme installed, it is probably best that you look at the Diff Report and apply the changes you need.

Dear .m. ,
thank your for your answer!
- Clickable MyCode Editor is ON
- * Display images in posts
- * Display videos in posts is active in my account and I see the image!

-In the User Cp no editor is displayed.  Huh
-In the newthread is an editor is displayed, But I can not change the font or a similar link and post .The --Smilies (our own) are not clickable
- the Url ist not a real url etc ...


We had the template BetaX http://mods.mybb.com/view/betax , but we did not think to check it before on an update on what was sure to be a big mistake that I see a ...  Sad
I have a new forum set up and recorded the backup via MyAdmin php.
Now we have a copy of the default theme that we have adapted for our needs..

We are really lost ....

thx for an answer .m. ...
Reply
#4
Solved: 4 Years, 10 Months ago
^ would you like to PM me temporary access to admin panel and wait for some time ..
Reply
#5
Solved: 4 Years, 10 Months ago
re,
I think, I have found my problem .
Thx martec !!

Look at this:

Home » Board Settings » Clickable Smilies and BB Code


This is my Clickable Smilies and BB Code

[Image: p2YhFy2.png]


an this is an original Clickable Smilies and BB Code:

[Image: 2qd0okp.jpg]



I have only 4 Settings ...

How can I fix it?

Thx for your help!

blongso

re,
I have settled my problem , my editor is displayed correctly , I can work with it .

I have edited the settings and inserted via pypmyAdmin the necessary fields-


However, in AC only 4 options are still displayed ...


[Image: p2YhFy2.png]

An other problem:

attachements no displayed in Posts ...

[attachment=6561] ....

I can not find just the option that you knew from the previous version that I as Admin attachments must only release....

Can you held me?
THX!

blongso
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)