Not Solved IPB 3.4.6 > MyBB 1.8
#1
Not Solved Information 
I'm interesting in moving from IP.Board to MyBB.

I wonder if there are some alternative ways to merge them togheter? any beta releases? I notice the current merge system is for 1.6!

Installing 1.6, then merging it to 1.6.. then install 1.8? How would that work? lol
Reply
#2
Not Solved
http://www.mybb.com/download/merge-system/

Merge System 1.8.0 can merge it straight to 1.8
PGP Key (Fingerprint: 23B6 F4C0 FE2D 45AA 61A0 1E86 DB87 09DC DD87 6E40)
Reply
#3
Not Solved
Isn't this correct:
[Image: ptnZ6Tz.png]

Topics contains HTML: http://i.imgur.com/LYZ3JlN.png

also utf-8 dont work either after convertion, even though i checked it! http://i.imgur.com/UuIdWGd.png




Also noticed that the permissions for the forums were not set, is this normal? lol
Reply
#4
Not Solved
(2014-10-18, 04:08 PM)An0ny Wrote: Isn't this correct:
Topics contains HTML: http://i.imgur.com/LYZ3JlN.png
I'm aware and working exactly while writing this on a fix

(2014-10-18, 04:08 PM)An0ny Wrote: also utf-8 dont work either after convertion, even though i checked it! http://i.imgur.com/UuIdWGd.png
I don't know of any issues with the utf-8 convertion, have you tried with "Automatically convert messages" to off?

(2014-10-18, 04:08 PM)An0ny Wrote: Also noticed that the permissions for the forums were not set, is this normal? lol
What exactly do you mean? It's not possible to copy all permissions as some are different between IPB and MyBB but most should be merged.
Support PMs will be ignored!
Reply
#5
Not Solved
2. I tried to disable and enable it, the issue occurs. It might be because of that html error?
3. Not a single permission from my forum got set, simple permissons like "Can member view this forum". My staff forum got public, thanks lord it was just private testing link though.
Reply
#6
Not Solved
2: No, I'm pretty sure it's not Wink Are you sure you're original database is utf8?
3: Hmm, I'll take a look after I fixed the bbcode issues.

BTW: that's exactly why it says everywhere do local testing and recheck everything Toungue
Support PMs will be ignored!
Reply
#7
Not Solved
(2014-10-18, 07:04 PM)Jones H Wrote: 2: No, I'm pretty sure it's not Wink Are you sure you're original database is utf8?
3: Hmm, I'll take a look after I fixed the bbcode issues.

BTW: that's exactly why it says everywhere do local testing and recheck everything Toungue

2: Yep, well it must be. I have members using symbols.. How would I check? I have phpMyAdmin.. I checked it, and crap.. it's using latin swedish for some reason lol.. I didn't know utf-8 symbols would work with it.
Reply
#8
Not Solved
Can you try to select latin then on the merge system? Note that all tables can have a different encoding than the database itself. Important is the "posts" table.
Support PMs will be ignored!
Reply
#9
Not Solved
(2014-10-18, 07:29 PM)Jones H Wrote: Can you try to select latin then on the merge system? Note that all tables can have a different encoding than the database itself. Important is the "posts" table.

When merging, i selected 7bit swedish (I found nothing named Latin). It then converted all icons into ???, such as UTF-8 star.

[Image: ODoj8TB.png]

I can't really tell if thats latina or utf-8 lol. I were pretty sure it's UTF-8 since I have stars and such in topic titles.

I can send you my MySQL now
Reply
#10
Not Solved
still not fixed
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)