Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 4 Years, 9 Months, 3 Weeks ago Stop Forum Spam
#1
Solved: 4 Years, 9 Months, 3 Weeks ago
On v6.15 I was using the Stop Forum Spam plugin and after upgrading to 1.81 I switched to using the integrated SFS feature. Now what seems strange is that in the past (6.15 + plugin) I saw several dozens of denied spam registrations in the sfs_log.php every day. After switching to the integrated one I don't see a single entry in the ACP > Tools and Maintenance -> Spam Log. I believe I have enabled it properly (checking is enabled, Log StopForumSpam blocks=YES)
So is it really working? How to check?
Reply
#2
Solved: 4 Years, 9 Months, 3 Weeks ago
If you're using 1.8.0 (SFS is broken in it), make sure to upgrade to 1.8.1. Also, check if logging is enabled in settings.
Reply
#3
Solved: 4 Years, 9 Months, 3 Weeks ago
^^ I'm using v1.8.1 and Log StopForumSpam blocks=YES
Reply
#4
Solved: 4 Years, 9 Months, 3 Weeks ago
What are you checking and what's your confidence? Forum URL?
Reply
#5
Solved: 4 Years, 9 Months, 3 Weeks ago
Forum URL: www.hwinfo.com/forum

   
Reply
#6
Solved: 4 Years, 9 Months, 3 Weeks ago
I just registered and have been considered a spammer, can you check the log? If I'm there (E-mail from SFS database starting on b), it means that you either have no spambot registration or they're blocked by other anti-spam measures beforehand.
Reply
#7
Solved: 4 Years, 9 Months, 3 Weeks ago
Yep, barrelfulylocju is there Smile
So it works ! Thanks !
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)