Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Permissions not working
#1
Not Solved
I'm on MyBB version 1.8.1

I'm trying to set the permissions for a forum and whenever I try to drag "Post threads" to the disallowed actions side, it won't move
My mouse will just start highlighting things instead of dragging the perm with it
[Image: cG8Wc.png]
Reply
#2
Not Solved
Hi, I already did a post on this topic, http://community.mybb.com/thread-162377.html , and a solution / workaround. You may wish to try the same ?
Reply
#3
Not Solved
Made the change and it still doesn't work
Reply
#4
Not Solved
Which browser are you using?
Reply
#5
Not Solved
Chrome
Reply
#6
Not Solved
(11-07-2014, 12:19 AM)Destroy666 Wrote: Which browser are you using?

I have only tested in a local WAMP installation, and using Firefox latest version.

If it's relevant in any way. Change of function changing ajax=1 to ajax=0 made it work for me.
Reply
#7
Not Solved
Well, something is relevant because I can't reproduce this issue in any of my 1.8.1 test forums with any out of 5 browsers I have installed.

What's your list of plugins? Try disabling all in ACP -> Configuration -> General Configuration -> Disable All Plugins? -> set to Yes and Save.

Also run ACP -> Tools & Maintenance -> File Verification and show the results here.
Reply
#8
Not Solved
(11-07-2014, 08:45 AM)Destroy666 Wrote: Well, something is relevant because I can't reproduce this issue in any of my 1.8.1 test forums with any out of 5 browsers I have installed.

What's your list of plugins?  Try disabling all in ACP -> Configuration -> General Configuration -> Disable All Plugins? -> set to Yes and Save.

Also run ACP -> Tools & Maintenance -> File Verification and show the results here.

Information to follow later today.

FYI: I tested in a WAMP server locally with the Square plugin, latest release. I did activate the Languaje plugin as per install instructions.

Is it useful to have a zipped copy of directory + database dump ? It's just a testinstall with no real data.
Reply
#9
Not Solved
The only plugin that's in the plugin list right now is "Hello World!" and it's not installed

admin/modules/forum/management.php	Changed
install/images/active.png	Missing
install/images/inactive.png	Missing
install/images/index.html	Missing
install/images/submit_bg.png	Missing
install/images/tcat.png	Missing
install/images/thead.png	Missing
install/index.php	Missing
install/resources/adminoptions.xml	Missing
install/resources/adminviews.xml	Missing
install/resources/index.html	Missing
install/resources/language.lang.php	Missing
install/resources/mybb_theme.xml	Missing
install/resources/mybb_theme_colors.xml	Missing
install/resources/mysql_db_inserts.php	Missing
install/resources/mysql_db_tables.php	Missing
install/resources/output.php	Missing
install/resources/pgsql_db_tables.php	Missing
install/resources/settings.xml	Missing
install/resources/sqlite_db_tables.php	Missing
install/resources/tasks.xml	Missing
install/resources/upgrade1.php	Missing
install/resources/upgrade10.php	Missing
install/resources/upgrade11.php	Missing
install/resources/upgrade12.php	Missing
install/resources/upgrade13.php	Missing
install/resources/upgrade14.php	Missing
install/resources/upgrade15.php	Missing
install/resources/upgrade16.php	Missing
install/resources/upgrade17.php	Missing
install/resources/upgrade18.php	Missing
install/resources/upgrade19.php	Missing
install/resources/upgrade2.php	Missing
install/resources/upgrade20.php	Missing
install/resources/upgrade21.php	Missing
install/resources/upgrade22.php	Missing
install/resources/upgrade23.php	Missing
install/resources/upgrade24.php	Missing
install/resources/upgrade25.php	Missing
install/resources/upgrade26.php	Missing
install/resources/upgrade27.php	Missing
install/resources/upgrade28.php	Missing
install/resources/upgrade29.php	Missing
install/resources/upgrade3.php	Missing
install/resources/upgrade30.php	Missing
install/resources/upgrade31.php	Missing
install/resources/upgrade4.php	Missing
install/resources/upgrade5.php	Missing
install/resources/upgrade6.php	Missing
install/resources/upgrade7.php	Missing
install/resources/upgrade8.php	Missing
install/resources/upgrade9.php	Missing
install/resources/usergroups.xml	Missing
install/stylesheet.css	Missing
install/upgrade.php	Missing

I guess I should redownload and upload those files?
(I edited management.php myself)

Edit: I just tested this on Firefox and I am able to move the permissions on there. Why would it not work on Chrome? I'm on the latest version of Chrome and MyBB and I used to be able to move them on Chrome
Reply
#10
Not Solved
Do other things work like collapsing, selecting multiple messages in a thread (and do you see a yellow box) and multiquote (the green + should turn into a red -)?
If not, it's probably a cookie issue. And the solution to that is to clear you browser cache.
Or only delete the cookies for your site.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)