Not Solved Missing Date / Time
#1
Not Solved
Hi all,

I updated my forum a couple of days ago to 1.8.3 - seemed to go OK, but I've noticed that the date & time is not showing for any posts made today (see image below)

   

As can be seen - posts made yesterday display the date & time as I'd expect it to.

Also, for posts edited today, there also seems to be an error, which I guess is somehow related?

   

Any ideas folks?

Thanks,

Matt
Reply
#2
Not Solved
I've got the same problem (plus a few others) after upgrading to 1.8.6. Does anyone knows what's causing this?
Reply
#3
Not Solved
Update youre time zone and check time.php file
Been awhile since using MYBB.
Reply
#4
Not Solved
Changing the language to English (American) seemed to resolve the issue(s).
Reply
#5
Not Solved
What's the link to your site
Reply
#6
Not Solved
(2015-10-09, 06:40 PM)mrmod Wrote: Update youre time zone and check time.php file

Sorry for the very late reply - timezone is set to UK (GMT/BST) and the time that is shown on posts (the following day) is correct.

I can't see a time.php file anywhere - could you advise as to where it should be?

Thanks,

Matt
http://fhd-forums.orgfree.com/forums/
Reply
#7
Not Solved
There's no time.php. You should have followed this advice too (or rather only this):

(2015-10-09, 09:34 PM)KVV Wrote: Changing the language to English (American) seemed to resolve the issue(s).
Reply
#8
Not Solved
Thanks for the reply, but I've tried that and am still confused..
ACP > Config > Settings > Languages gives me the options of :

English (British) or English (American) - with no way of defaulting / disabling either.

I apologise if I'm missing something obvious.

Thanks for your help so far.

Matt
Southsea, UK
Reply
#9
Not Solved
You can delete a chosen language from FTP in inc/languages.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)