Solved: 6 Years, 4 Months ago Sign up not working
#1
Solved: 6 Years, 4 Months ago
I was using MyBB 1.6.* and after updating to MyBB 1.8.1 sign up is not longer working. Once the form has been fullfilled and we press the button "Submit", it appears a error showing the page has not been found.
Here you can see what I mean:

[Image: 7RSEHv4.png]

Any idea about how to solve this?
Reply
#2
Solved: 6 Years, 4 Months ago
You're using a 1.6 theme with 1.8, they don't work so good together.
Try registering with the default theme an then use a 1.8 theme here. http://community.mybb.com/mods.php
[Image: sig2.jpg]
Reply
#3
Solved: 6 Years, 4 Months ago
(2014-12-10, 12:45 AM)iAndrew Wrote: You're using a 1.6 theme with 1.8, they don't work so good together.
Try registering with the default theme an then use a 1.8 theme here. http://community.mybb.com/mods.php

I did but still have the same problem so there should be another reason...
Reply
#4
Solved: 6 Years, 4 Months ago
could you please run a file verification from ACP >> Tools and Maintenance... ignore any errors related to image files..
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't searched it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix
Reply
#5
Solved: 6 Years, 4 Months ago
or try deactive all plugins
お殴りしてもよろしいですか?
[Image: eff4Bcf.gif]
Reply
#6
Solved: 6 Years, 4 Months ago
(2014-12-11, 06:33 AM)mmadhankumar Wrote: could you please run a file verification from ACP >> Tools and Maintenance... ignore any errors related to image files..

(2014-12-11, 06:48 AM)NINJA0210 Wrote: or try deactive all plugins

I disabled all plugins and ran a file verification an still same problem. Now it says "An unknown error has occurred." because I disabled the Google SEO plugin.
Reply
#7
Solved: 6 Years, 4 Months ago
(2014-12-11, 10:36 PM)Pcsl Wrote: and ran a file verification

You shouldn't just run it, we expect you to post the results here of course.

Also, if it's not a plugin and all MyBB files are not modified, it means it is the theme. Now you're using a clearly broken default theme. Either recreate it: http://community.mybb.com/thread-158870-...pid1100165 or download a 1.8 compatible theme from here: http://community.mybb.com/mods.php?actio...ory=themes
Reply
#8
Solved: 6 Years, 4 Months ago
(2014-12-12, 06:06 AM)Destroy666 Wrote:
(2014-12-11, 10:36 PM)Pcsl Wrote: and ran a file verification

You shouldn't just run it, we expect you to post the results here of course.

Also, if it's not a plugin and all MyBB files are not modified, it means it is the theme. Now you're using a clearly broken default theme. Either recreate it: http://community.mybb.com/thread-158870-...pid1100165 or download a 1.8 compatible theme from here: http://community.mybb.com/mods.php?actio...ory=themes

I didn't post any result because all file were identical.

Thank you for your help, it's resolved now. It was an theme issue. Now with a 1.8 compatible theme, signing up is working properly.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)