Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 4 Years, 8 Months ago problem with default editor for adding images
#1
Solved: 4 Years, 8 Months ago
hi
in default editor when i paste an image, instead image comes, it writes undefined
how i can solve it?
Reply
#2
Solved: 4 Years, 8 Months ago
You install SCEditor Plugin, your issue will be resolved.

If you like my reply, then rate me please.
http://www.rawalpindiforum.pk
Reply
#3
Solved: 4 Years, 8 Months ago
i can't find SCEditor for 1.8
can you give the SCEditor's url page?
Reply
#4
Solved: 4 Years, 8 Months ago
^ SCeditor is the default editor in MyBB 1.8.x
Reply
#5
Solved: 4 Years, 8 Months ago
ok how i can fix my problem?
i mean paste image instead undefined
Reply
#6
Solved: 4 Years, 8 Months ago
^ from where you are copying the images ?
editor uses images links from originating web sites and they might not allow hot linking
Reply
#7
Solved: 4 Years, 8 Months ago
it's not important from where... for example you add one smile to editor. when you copy and paste smile this happen occur and when i add image to editor of this site it comes and i haven't this problem in localhost... just in my site i have this problem
help plz
Reply
#8
Solved: 4 Years, 8 Months ago
^ post forum url & a test user account so that someone can check it
Reply
#9
Solved: 4 Years, 8 Months ago
I send them in a pm to you
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)