Not Solved Showthread don't work
#1
Not Solved
Hi,

My showthread.php don't work correctly...

test here > http://yugiohspirits.altervista.org/show...hp?tid=290

And that is in all showthread...

How fix


postbit_classic code of template:


{$ignore_bit}
<a name="pid{$post['pid']}" id="pid{$post['pid']}"></a>
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="6" class="postborder" style="{$post_extra_style} {$post_visibility} margin: 5px 0;" id="post_{$post['pid']}">
 <tr>
 <td class="postcat" align="center" style="padding: 8px 8px 8px 8px;">
     <div class="largetext centered" style="padding-bottom: 0px;">{$post['onlinestatus']} {$post['profilelink']}</div>
    </td>
<td class="postcat" valign="middle" style="padding: 8px 6px 4px 6px;">
<span class="smalltext">{$post['postdate']}, {$post['posttime']}</span> 

<div style="float: right; width: auto; vertical-align: top;"><span class="smalltext">{$post['posturl']}</span></div>
</tr>
     <tr>
 <td class="trow1" width="17%" valign="top" style="white-space: nowrap; text-align: center; border-right: 1px solid #;">
 {$post['usertitle']}<br />
 <span class="smalltext">
    {$post['useravatar']}
 {$post['groupimage']}
          <div class="author_statistics" style="margin: 0 auto; width: 120px;">
 {$post['user_details']}{$post['newpoints_postbit']}
          </div>
            <br />
 
            </span></div></div>
   </td>
 <td class="trow1" valign="top">
 <table width="100%">
 <tr><td>
 <div id="pid_{$post['pid']}" class="post_body">
 {$post['message']}
 <div style="text-align: right; vertical-align: bottom;" id="post_meta_{$post['pid']}">
 </div>
         {$post['attachments']}{$post['signature']}
 </td>
     </tr>
  </table>
</td>
</tr>
<tr valign="bottom">
 <td class="buttons" align="left" valign="bottom">
<span class="float_left">{$post['button_email']}{$post['button_pm']}{$post['button_www']}{$post['button_find']}{$post['button_like']} {$post['iplogged']}</span></td>
 <td class="buttons" align="right" valign="bottom">
<span class="float_right">{$post['button_edit']}{$post['button_quickdelete']}{$post['button_quickrestore']}{$post['button_quote']}{$post['button_multiquote']}{$post['button_report']}{$post['button_warn']}{$post['button_purgespammer']}{$post['button_reply_pm']}{$post['button_replyall_pm']}{$post['button_forward_pm']}{$post['button_delete_pm']}</span>
</td>
</tr>
</table>



showthread code of template:

<html>
<head>
<title>{$thread['subject']}</title>
{$headerinclude}
<script type="text/javascript">
<!--
 var quickdelete_confirm = "{$lang->quickdelete_confirm}";
 var quickrestore_confirm = "{$lang->quickrestore_confirm}";
 var allowEditReason = "{$mybb->settings['alloweditreason']}";
 lang.save_changes = "{$lang->save_changes}";
 lang.cancel_edit = "{$lang->cancel_edit}";
 lang.quick_edit_update_error = "{$lang->quick_edit_update_error}";
 lang.quick_reply_post_error = "{$lang->quick_reply_post_error}";
 lang.quick_delete_error = "{$lang->quick_delete_error}";
 lang.quick_delete_success = "{$lang->quick_delete_success}";
 lang.quick_delete_thread_success = "{$lang->quick_delete_thread_success}";
 lang.quick_restore_error = "{$lang->quick_restore_error}";
 lang.quick_restore_success = "{$lang->quick_restore_success}";
 lang.editreason = "{$lang->postbit_editreason}";
// -->
</script>
<!-- jeditable (jquery) -->
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/report.js?ver=1800"></script>
<script src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jeditable/jeditable.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/thread.js?ver=1800"></script>
</head>
<body id="forums">
 {$header}{$announcement}
 {$threadnotesbox}
 {$pollbox}
 <div class="float_left">
 {$multipage}
 </div>
 <div class="float_right">
 {$newthread}{$newreply}
 </div>

 <table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder tfixed clear">
 <tr>
 <td class="thead">
 <div class="float_right">
 <span class="smalltext"><strong><a href="javascript:;" id="thread_modes">{$lang->thread_modes}</a>{$threadnoteslink}</strong></span>
 </div>
 <div>
 <strong>{$thread['threadprefix']}{$thread['subject']}</strong><br />{$thread['description']}
 </div>
 </td>
 </tr>
<tr><td id="posts_container">
 <div id="posts">
 
 </div>
</td></tr>
 <tr>
 <td class="tfoot">
 </td>
 </tr>
 </table>
 <div class="float_left">
 {$multipage}
 </div>
 <div style="padding-top: 4px;" class="float_right">
 {$newthread}{$newreply}
 </div>
 <br class="clear" />
 {$quickreply}
 {$threadexbox}
 {$similarthreads}
 <br />
 <div class="float_left">
 <ul class="thread_tools">
 <li class="printable"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-print fa-fw"></i> <a href="printthread.php?tid={$tid}">{$lang->view_printable}</a></li>
 {$sendthread}
 <li class="subscription_{$add_remove_subscription}"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-check-circle-o fa-fw"></i> <a href="usercp2.php?action={$add_remove_subscription}subscription&amp;tid={$tid}&amp;my_post_key={$mybb->post_code}">{$add_remove_subscription_text}</a></li>
 {$addpoll}
 </ul>
 </div>

 <div class="float_right" style="text-align: right;">
 {$moderationoptions}
 {$forumjump}
 </div>
 <br class="clear" />
 {$usersbrowsing}
 {$footer}
 <div id="thread_modes_popup" class="popup_menu" style="display: none;"><div class="popup_item_container"><a href="showthread.php?mode=linear&amp;tid={$tid}&amp;pid={$pid}#pid{$pid}" class="popup_item">{$lang->linear}</a></div><div class="popup_item_container"><a href="showthread.php?mode=threaded&amp;tid={$tid}&amp;pid={$pid}#pid{$pid}" class="popup_item">{$lang->threaded}</a></div></div>
 <script type="text/javascript">
 // <!--
 if(use_xmlhttprequest == "1")
 {
 $("#thread_modes").popupMenu();
 }
 // -->
 </script>
 <script type="text/javascript">
 $(".author_avatar img").error(function () {
 $(this).unbind("error").closest('.author_avatar').remove();
 });
 </script>



</body>
</html>

Where is the problem?

How fix it?

Please help!
Reply
#2
Not Solved
you can compare officical default theme
maybe your theme is for mybb 1.6 ?
お殴りしてもよろしいですか?
[Image: eff4Bcf.gif]
Reply
#3
Not Solved
No, my theme is for mybb 1.8.

Is that > http://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=196
Reply
#4
Not Solved
Try disable all your plugins and check them one at a time.
[Image: sig2.jpg]
Reply
#5
Not Solved
Done...

Null, sorry...

Please help!
Reply
#6
Not Solved
Can you PM me a temp admin account? I'll have a look an try fix it for you.

Also is that a free web hosting Altervista?
[Image: sig2.jpg]
Reply
#7
Not Solved
It's work fine in my site. http://mybb-tw.cu.cc
you can install this theme to anohter name
and compare what's different in templates.

or backup template then revert to original .
お殴りしてもよろしいですか?
[Image: eff4Bcf.gif]
Reply
#8
Not Solved
How can I backup and revert to original the template?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)