Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] Duende V2 Theme
#41
(2015-01-04, 01:02 AM)Spizy Wrote: Okay, glad you're not trying to be disrespectful.

Maybe you can pm me a test account to search for your reputation?

ok.
sure.
One sec
Reply
#42
No one, especially Subzr1 & iAndrew should give Patchy the Pirate support.

Your pms will explain why.

Anywho, @Casey S, I will share any information i learn about the quick reply bugs!
Reply
#43
(2015-01-04, 02:55 AM)Spizy Wrote: No one, especially Subzr1 & iAndrew should give Patchy the Pirate support.

Your pms will explain why.

Anywho, @Casey S, I will share any information i learn about the quick reply bugs!

what?
Why lmao?
Reply
#44
Back on topic please.

This is a release thread, not a chat thread.
Random Fish and Sims Maniac
MY PLUGINS
Help MyBBSupport help you - remember to mark your threads as solved


Reply
#45
When going to a thread section, I see the icon a user adds to the topic, but also a folder file icon thats at the same time overlapping eachother.

Any way to fix this?

[Image: ee7ef7d064.jpg]
Reply
#46
Are you seeing this at all screen sizes? It might just be the divs collapsing into each other.
Random Fish and Sims Maniac
MY PLUGINS
Help MyBBSupport help you - remember to mark your threads as solved


Reply
#47
Yes, I'm on all screen size. Im pming you my forums.

If anyone else has this issue, Leefish sent me this fix!

Leefish Wrote:its in forumdisplay_thread

<tr class="inline_row">
<td align="center" class="trow1 forumdisplay_regular" width="2%"><span class="thread_status {$folder}" title="{$folder_label}">&nbsp;</span>{$icon}</td>
<td align="center" class="trow1 forumdisplay_regular" width="2%"></td>
<td class="trow1 forumdisplay_regular">

Should be  

<tr class="inline_row">
<td align="center" class="{$bgcolor}{$thread_type_class}" width="2%"><span class="thread_status {$folder}" title="{$folder_label}">&nbsp;</span></td>
<td align="center" class="{$bgcolor}{$thread_type_class}" width="2%">{$icon}</td>
Reply
#48
After trying to fix some of the bugs and stuff. I tried to revert the postbit, showthread, newreply, newthread templates to fix some of the posting issues, and surprisingly it worked.

Now just need to nitpick the code, to try to get everything to work.
Reply
#49
Hm.. If my forums weren't live atm, where our users use it. I would try to do this on the forums i used. But i have an example template of this theme. So I can try to do the same and see what my results are Smile
Reply
#50
ok
ive found out (sort off)
the problem its not the jquery "no conflict"
its on the postbit template
i reverted the postbit template and set the option to use it on user panel and works fine
i just cant see the error on postbit template:

{$ignore_bit}
<a name="pid{$post['pid']}" id="pid{$post['pid']}"></a>
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="{$theme['tablespace']}" border="0" align="center">
<tr>
<td valign="top" width="18%" class="arrow_box"><br/>

    
<div class="post_author scaleimages" style="margin-left: 20px; margin-top: 10px;">
 	{$post['onlinestatus']} <strong><span class="largetext" style="font-size: 18px; padding-top: 10px;">{$post['profilelink']}</span></strong> 
	<div style="margin-top: 5px;">{$post['useravatar']}</div>
	<div class="author_information">
			<div style="margin-top: 10px;">
              <span class="smalltext">
				{$post['usertitle']}<br />
				{$post['userstars']}
				{$post['groupimage']}
			</span></div>
   </div>
	<div class="author_statistics">
		{$post['user_details']}
	</div>
</div>
    

<br/><br/><br/>
</td>
<td valign="top">

  
  <div class="post_content">
	<div class="post_head">
		{$post['posturl']}
		{$post['icon']}
		<span class="post_date">{$post['postdate']} <span class="post_edit" id="edited_by_{$post['pid']}">{$post['editedmsg']}</span></span>
	{$post['subject_extra']}
	</div><div class="border2">
	<div class="post_body scaleimages" id="pid_{$post['pid']}">
	<br/>{$post['message']}<br/>
	</div>
	<center>{$post['attachments']}
  {$post['signature']}</center>
</div>
</div>
  
<br/><br/><br/>
</td>
</tr>
</table>
<div class="post_controls">
	<div class="postbit_buttons author_buttons float_left">
		{$post['button_email']}{$post['button_pm']}{$post['button_www']}{$post['button_find']}{$post['button_rep']}{$post['iplogged']}
	</div>
	<div class="postbit_buttons post_management_buttons float_right">
		{$post['button_edit']}{$post['button_quickdelete']}{$post['button_quickrestore']}{$post['button_quote']}{$post['button_multiquote']}{$post['button_report']}{$post['button_warn']}{$post['button_purgespammer']}{$post['button_reply_pm']}{$post['button_replyall_pm']}{$post['button_forward_pm']}{$post['button_delete_pm']}
	</div>
</div>
i cant find the bug :x

all fixed now
ive updated on the mods site build#2
fast reply fixed and also pagination style wasnt visible
both are good now
if anyone have costumize a bit theyre forums here it goes the changes:
replace postbit and postbit classic by this:

{$ignore_bit}
<a name="pid{$post['pid']}" id="pid{$post['pid']}"></a>
<div class="post classic {$unapproved_shade}" style="{$post_visibility}" id="post_{$post['pid']}">
<div class="post_author scaleimages">
	{$post['useravatar']}
	<div class="author_information">
			<strong><span class="largetext">{$post['profilelink']}</span></strong> {$post['onlinestatus']}<br />
			<span class="smalltext">
				{$post['usertitle']}<br />
				{$post['userstars']}
				{$post['groupimage']}
			</span>
	</div>
	<div class="author_statistics">
		{$post['user_details']}
	</div>
</div>
<div class="post_content">
	<div class="post_head">
		{$post['posturl']}
		{$post['icon']}
		<span class="post_date">{$post['postdate']} <span class="post_edit" id="edited_by_{$post['pid']}">{$post['editedmsg']}</span></span>
	{$post['subject_extra']}
	</div>
	<div class="post_body scaleimages" id="pid_{$post['pid']}">
		{$post['message']}
	</div>
	{$post['attachments']}
	{$post['signature']}
	<div class="post_meta" id="post_meta_{$post['pid']}">
		{$post['iplogged']}
	</div>
</div>
<div class="post_controls">
	<div class="postbit_buttons author_buttons float_left">
		{$post['button_email']}{$post['button_pm']}{$post['button_www']}{$post['button_find']}{$post['button_rep']}
	</div>
	<div class="postbit_buttons post_management_buttons float_right">
		{$post['button_edit']}{$post['button_quickdelete']}{$post['button_quickrestore']}{$post['button_quote']}{$post['button_multiquote']}{$post['button_report']}{$post['button_warn']}{$post['button_purgespammer']}{$post['button_reply_pm']}{$post['button_replyall_pm']}{$post['button_forward_pm']}{$post['button_delete_pm']}
	</div>
</div>
</div>


after u need to change some settings on global.css

find in global.css and replace this styles:

.post.classic .post_author {
width: 15%;
position: relative;
background: none repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.4) !important;
-moz-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.6) inset, 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.05), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.1);
-webkit-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.6) inset, 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.05), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.1);
box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.6) inset, 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.05), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.1);
border: 1px solid rgba(0, 0, 0, 0.25);
color: silver;
float: left;
margin: 0 1% 15px 3px;
padding: 20px 1%;
font-style: normal;
}

.post .post_author {
overflow: hidden;
font-family: Source Sans Pro,Tahoma,Helvetica Neue,Arial,sans-serif;
font-size: 14px;
}

.post .post_author div.author_avatar img {
background: none repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.4) !important;
-moz-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.6) inset, 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.05), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.1);
-webkit-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.6) inset, 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.05), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.1);
box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.6) inset, 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.05), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.1);
border: 1px solid rgba(112, 111, 111, 0.25);
position: relative;
border-radius: 4px;
padding: 2px;
}

.post.classic .post_author {
width: 15%;
position: relative;
background: none repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.4) !important;
-moz-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.6) inset, 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.05), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.1);
-webkit-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.6) inset, 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.05), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.1);
box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.6) inset, 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.05), 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.1);
border: 1px solid rgba(0, 0, 0, 0.25);
color: silver;
float: left;
margin: 0 1% 6px 3px;
padding: 20px 1%;
font-style: normal;
}

.pagination a {
background: #111 url(../../../images/duende2/topic_button.png) repeat-x top;
border: 1px solid #212121;
border-width: 1px 1px 0 1px;
-moz-border-radius: 2px;
-webkit-border-radius: 2px;
border-radius: 2px;
}

if anybody feels that this is a big deal to do pls send me a pm with site link and test account and ill fix it for u

Cheers all and thanks for all help in this
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)