Not Solved MyBB SQL Error
#1
Not Solved
MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1690 - BIGINT UNSIGNED value is out of range in '(u447456518_rapeb.b4hu_users.timeonline + -(2874910357))'
Query:
UPDATE b4hu_users SET lastactive='1420056938', timeonline=timeonline+-2874910357, lastip=X'70d1af87' WHERE uid='1'

Please contact the MyBB Group for technical support.

Url: http://melgraphicd.hol.es/forums/index.php

New Installation from "Autoinstaller". SQL error shown below after installing theme from here http://normdesigns.com/showthread.php?tid=1
Also, it only shows when I logged-in with my Admin account, tried viewing it w/out any account logged-in it doesn't show the error. Also, using a normal account doesn't show it too.

MyBB Version 1.8.3
PHP Version 5.3.29
SQL Engine MySQLi 10.0.12
Server Load 4.21

host: hostinger.es (free package)
Reply
#2
Not Solved
Your forum working fine. I cannot see any error.
Reply
#3
Not Solved
see replies here
if you can directly log into forum admin panel then run file verification tool and ensure that all the files exist
if required, disable all the plugins and check if the referred issue persists
Reply
#4
Not Solved
After running file verification, I have these:

<- removed list of 54 files from install folder & its sub-folders ->
Reply
#5
Not Solved
^ which plugins you have in activated state ?

have you also checked by disabling all the plugins
admin panel >> configuration >> settings >> General Configuration --> Disable All Plugins --> select yes & save settings
Reply
#6
Not Solved
Done.

Force refreshed forum, error message still there.
Logged-out and logged-in again, error message still there


Also, this might be worth mentioning, The instructions on the site that I followed when installing a theme said put a check on Templates & Style > Themes > Import a Theme > Ignore Version Compatibility

Theme taken from here http://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=230

Install instructions followed here http://community.mybb.com/thread-112862.html

That's all, I think I've told everything.
Reply
#7
Not Solved
I don't think it's connected with theme. Please provide your plugin list requested earlier by .m..
Reply
#8
Not Solved
Active Plugins
Plugin Controls
There are no active plugins on your forum.

Inactive Plugins
Plugin Controls
Hello World! (1.0)
A sample plugin that prints hello world and prepends the content of each post to 'Hello world!'
Created by MyBB Group Activate

Basically No plugins
Reply
#9
Not Solved
^ would you like to PM me temporary access to forum admin panel & web host control panel (with access to database)
you can give your own credentials for the forum (so that I can see the referred issue) & change credentials later.
Reply
#10
Not Solved
i know this is a old thread and i was googling about this issue that recently hapenned to me using Wampserver and i sort it ou

the problem was the my date settings on windows wasnt correct (i dont have a clue how)
just set it to the right date anbd refreshed and its good Toungue
however on a internet host we should ask for support on the hosting company for the server host to set time and date correctly

just posting this solution as probably someone will look for it

Cheers
SubzR
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)