Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 4.43 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] iGame 1.8.17 (Dark transparent skin)
#31
Which thread icons are you on about?

Also whats your forum url so i can test?
[Image: sig2.jpg]
Reply
#32
(01-13-2015, 02:32 PM)iAndrew Wrote: Which thread icons are you on about?

Also whats your forum url so i can test?

[Image: 807d088774.jpg]

[Image: 4d95a2e5e2.png]

RejectedMC Forums I can give temp admin if need
Reply
#33
Hi,

do you use a 1.8.x version of MyBB??
Greetings Sven (ps: Sorry for my bad english!!)

My plugins - [email protected]
Reply
#34
(01-13-2015, 06:43 PM)SvePu Wrote: Hi,

do you use a 1.8.x version of MyBB??

Yes, I am using 1.8.3 of MyBB.
Reply
#35
I'm asking because your forum loads .gif images for icons.
MyBB 1.8.x uses png graphics for icons.
Greetings Sven (ps: Sorry for my bad english!!)

My plugins - [email protected]
Reply
#36
(01-13-2015, 07:28 PM)SvePu Wrote: I'm asking because your forum loads .gif images for icons.
MyBB 1.8.x uses png graphics for icons.

Oh, that weird. It says I am using MyBB 1.8.3. Do you know how I would fix that? Do I need to re install MyBB?
Reply
#37
no need to reinstall
check in your admin panel
go to
top tab configuration and on menu in left go to "post icons"
there u can see all images that are missing
Reply
#38
(01-13-2015, 08:49 PM)subzr1 Wrote: no need to reinstall
check in your admin panel
go to
top tab configuration and on menu in left go to "post icons"
there u can see all images that are missing

That worked, but my smilies are still not working!
Reply
#39
do the same
except for searching for "post icons"
search for "Smilies"
Reply
#40
(01-13-2015, 01:25 PM)LonelyAlphaWolf Wrote: That worked, but my smilies are still not working!

Is this fixed now? your editor and smilies are showing for me.
[Image: sig2.jpg]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)