Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago Can't use smiles
#1
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
Hello there, my site is
http://thehaven.x10.bz

I cannot use the smiles on my forum when I click on the icons, nothing happens it does not auto add the smiley in post.
Reply
#2
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
have you checked whether smilies work on MyBB's stock theme ? what is the other theme you have ?
you need to provide a test user account so that someone can check it
Reply
#3
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
The other theme I have is dark 1.8 that was what it is called.

I do have a test account I forgot to mention.
user:systester
pass:tester1
Reply
#4
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
can you temporarily deactivate ckeditor and check again
Reply
#5
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
(2015-01-07, 12:30 PM).m. Wrote: can you temporarily deactivate ckeditor and check again

How can we deactivate it ? If we do, what will come in place of editorĀ  ?
Reply
#6
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
^ if ckeditor added through a plugin then it can be deactivated from plugins page. MyBB's default editor should be displayed
Reply
#7
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
I have deactivated CKEditor & I still cannot use the smiles.
Reply
#8
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
You're missing images/dark1.8/jquery-ui.js and images/icons/photo.gif files from the theme package.
Reply
#9
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
In my images there is no dark1.8 folder its
/images/jquery-.ui.js
Reply
#10
Solved: 6 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
That's exactly why I'm saying that it's missing... You need to create the folder and add the required file there.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)