Jump to the post that solved this thread.
Solved: 7 Years, 10 Months, 3 Weeks ago [SoS] Images / CSS not loading
#1
Solved: 7 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
At a cursed moment, I used /portal.php as home page. Ever since no image or css in action. Only links are there on home page. When I click them, I see only plain text. Help me on this.
Reply
#2
Solved: 7 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
If you go into your admin panel and go into site details and change the board url to the correct new url.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#3
Solved: 7 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
(2015-01-12, 11:14 PM)Ben_Conway Wrote: If you go into your admin panel and go into site details and change the board url to the correct new url.

Thanks Ben. Did already. Now the portal takes me domain.com/mybb/portal.php

Just in case it matters, I first installed MyBB in domain.com/mybb.

An edit to my post :

Board url was changed. I thought changing home page url back to domain.com will do. Thanks a lot. Marking as solved.
Reply
#4
Solved: 7 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
No problem, Dilip. My pleasure to assist you!

Could you possibly pm me your site URL and a administrator login so I can check this for you, I will report back within a few minutes.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#5
Solved: 7 Years, 10 Months, 3 Weeks ago
I guess we posted at the same time. So nice of you to offer help Ben.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)